lista ślubujacych forumowiczek 2006 (21.02) (3) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 Czeczewo i Koleczkowo (11) Witam wszystkich. Wiem że w Czeczewie i Koleczkowie są sale na wesela. Może... katarzynka Czy ktoś słyszał o zespole YACOTACO? (6) Czy ktoś z Was miał ten zespół u siebie na weselu? Jakie wrażenia? Bardzo... Agnieszka5
'' CZARDASZ'' LUZINO (1) wiem, ze ten watek gdzies sie przewinął na forum, ale bardzo zależy mi na... Ewa24 Jak wklejac zdjecia? (7) Dziewczyny jak wklejacie zdjecia na forum?Chcialabym pomoc a nie wiem jak... Rija pomoc w dobraniu dodatkow do sukienki (10) prosilabym o pomoc... mam na oku sukienke na slub cywilny w kolorze ...... kaskaHH dobra kosmetyczka (3) moze ten watek juz byl ale nie moge go znależć Oliwia suknia indyjska (10) Zawsze marzylam o sukience takiej troche w indyjskim klimacie (chyba po... jowita srebrny młyn (3) Witam ! mam pytanko - czy ktoś z Was był na weselu w Srebrnym Młynie albo... wewa Ślub kościelny w piątek-co na to ksiądz?? (12) Będe mieć wesele w piatek ze względu na fakt,że w wielu miejscach w dają a... cleo STARE KOLEKCJE CYMBELINE (4) DZIEWUSZKI CZY ORIENTUJECIE SIE CZY SA GDZIES DO NABYCIA SUKNIE STARZYCH... pola28 swiadkowie (23) Kogo bierzecie na swiadkow bo ja zupełnie niewiem... jest tyle opcji. sylwiatko cała biała (7) mam pytanie o dodatki i urozmaicenie kreacji(wiązanka,biżuteria,dodatki do... monia. gdzie kupię suknię cymbeline? (20) Znalazłam kilka ślubnych piękności, które prezentuję poniżej. Zastanawiam... alice_springs ile za wyczyszczenie sukni ślubnej? potrzebuje szybkiej odpowiedzi (5) Czesc, mam pytanie. Czy ktoras z was oddawała suknie do czyszczenia? Ile... olesia CZERWIEC 2006, A NIEMAM JESZCZE SUKNI POMOCY (18) DZIEWCZYNY STRASZNIE SIE DENERWUJE BO POBIERAMY SIE W CZERWCU A OPROCZ SALI... KASIA... Mieszkanie z sobą przed ślubem opinie (43) Mam możliwosc zamieszkania z narzeczonym przed slubem ale przeciwko jest moja... sonia Kupic - nie kupic ? (20) W sobote zrobilam sobie rundke po salonach slubnych (choc slub mam dopiero w... Gabi Czy macie namiary na Tequille w Rumi? (4) Czy ktoś z Was ma nr telefonu do Tequilli (albo zna adres)? Aga81 Hel poszukiwany!!! (10) Pilnie potzrebuje Hel do balonow i jakies ozdoby do wystroju sali !!!! Czy... Rija