perfum - idealny zapach na ten szczególny dzień (30) Dziewczyny, jaki zapach proponujecie na ten wyjątkowy dzień? agusia1 tawerna grecka lukullus (8) Cześć, czy miał ktoś może wesele w Tawernie Greckiej w Gdańsku? Chciałabym... Agnieszka83 Szukam kamerzysty na 24 czerwca (1) hej dziewczyny, szukam dobrego kamerzysty na 24 .06 ale naprawde dobrego,... kasiab
Ubranie kościoła (4) Czy ktos wie juz cos na temat ubioru kościoła na Czarnej we... sylvia obrączki (9) Witam, czy wiecie może gdzie w trojmieście jest duży wybór obrączek ślubnych?? OLa2 16.09.06 (12) zostało tylko 7 miesiecy!!! http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006091600100130.png gosiksz GIEŁDA (12) słuchajcie, gdzie jest dokładanie giełda kwiatowa. Wiem, że w okolicy... UB pierwszy taniec (63) jaka piosenke wybieracie na pierwszy taniec??? iga prośba do KASIA&RAFAŁ (13) Witam-mam prośbę: potrzebuje zdobyc kontakt do KASI&RAFAŁA. Tak sie składa,... iro poszukuję zespołu lub dj'a na 24.06.06 (6) Zapytanie jak w temacie,poproszę o jakieś namiary na maila,może też od... aleksad rezydencja "Bardo" SUPER (7) Dzisiaj zarezerwowalam sale w rezydencji bardo w koleczkowie, jest piekna,... meg czy ktos ma namiary... (5) czy ktos z WAS posiada namiary na Zaścianek oraz Orchidea w Chwaszczynie ? wewa makijaż na każdą okazję !!! (16) Chcesz wyglądać pięknie dnia kiedy staniesz przed ołtarzem by powiedzieć... meeg_ do ivet (3) ivet, czy możesz mi przesłać na maila adresy stronek ze śmiesznymi figórkami,... ds42 ZDJĘCIA sukni - różni producentów (1) Moze się przyda w poszukiwaniu sukni. Po wybraniu producenta i zaznaczeniu... Dori polina (14) hej dziewczyny czy może wiecie gdzie w necie można znaleźć sukenke z salonu... monia. wieczór panieński (6) Hej! Szukam pomysłu na fajny wieczór panieński.Taki,żeby panna młoda dłuugo... Yaga Esmeralda z Marietty (9) http://www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=115 gosiksz Nauki w Sopocie (7) Może ma któraś z Was obecnie nauki w Sopocie? Nie było nauk w Walentynki, z... gwisia wolny termin 5 sierpnia 2006 (3) odstąpię termin 5 sierpnia w hotelu bartan, żal mi strasznie, serce mi pęka,... mimi