RYBKA+KAPELUSZ DO SPRZEDANIA!!! (46) Hej Dziewczyny! Sprzedaję suknię ślubną wraz z kapeluszem, może któraś z Was... mar limuzyna (3) posiadam wolne terminy w marcu i kwietniu.W przypadku zainteresowania proszę... vio01 quo vadis zespół (3) mam pytanie: zzy na czyimś weselu grał zespół quo vadis z Gdyni? bardzo... Ewa24
sens listy ślubujących forumowiczek - raz jeszcze (3) I jeszcze raz ... prośba... jesli dopisujecie sie do listy proszę podawajcie... agusia1 ozdobne wstążki :) (18) Hejka! :D czy któraś z Was może wie, gdzie można znaleźć większy wybór... Myszka1 Do Ivet (3) Pisze się figurki a nie figórki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktosiik wspaniała suknia dla drobnej panny młodej (3) Witam, mam do sprzedania białą suknię ślubną. Jest po profesjonalnym... Vena chyba wymyslilam pierwszą piosenke (2) :) Mam nadzieje, ze jest ona w repertuarze mojego zespolu, bo jak nie, bedzie... MadziaK zdjecia zaproszeń (6) dziewczyny jesli robilyscie same zaproszeia ,pochwalcie sie i wstawcie ich... dziób Slub w kościele na ul.Kartuskiej (3) Czy ktoś bral slub w kosciele na ul. Kartuskiej (przy petli tramwajowej).... KB do ewaipiotr (1) jak tylko to przeczytasz to koniecznie odbierz maila przepraszam za tę... ank pomóżcie w sprawie sukni (18) hej :) mam problem dotyczący sukni. wolałabym ją wypożyczyć, bo wydaje mi... basildon Autokar (8) Potrzebujemy autokar do zawiezienia gości na wesele i przyjechania po nich... Karolinkaa Jakie wymagania? (27) Tyle juz przeczytalam na temat zespolow ale jestem ciekawa jakie macie... Ciekawska Hotel Venus (13) planujemy zrobić duże wesele i znalazłam Hotel Venus w Łapinie, czy ktoś może... ds42 ramona (17) Gdzie znaleźć suknie Ramony w internecie? Szukam, szukam i nic. słoneczko 26 Salon Antonio (7) Czy ktoras z Was interesowala sie robieniem fryzurki slubnej u dziewczyn z... habibi29 wolny termin Wielkanoc gratis... (1) posiadamy wolny termin na zorganizowanie wesela w O.W.Bingo w Bieszkowicach (... bingo ZAZDROŚĆ (30) Dziewczyny mam problem,we wrześniu się hajtamy, a ja jestem cholernie o... Madzik:) zaproszenia gotowe czy na zamówienie ? (6) Witam wszystkich ! A jakie proponujecie zaproszenia ? Gotowe czy na... Milla