prezent dla przyszlego męża (19) Kobitki czy planujecie jakis prezent dla przyszlego męza? Tak w dniu slubu,... Gaja B. a kto 19 sierpnia? (10) Ej dziewczyny, zostało pół roku :) jak po zaręczynach (8 marca 2004) mówiłam... beata81 Czy na forum jest ktos z Tczewa? (1) Poszukuje Panny Mlode z Tczewa, czy ktoras z Was pochodzi z tego miasta?... Rija
dlacego wychodzicie za mąż??? (żenicie się)??????? (15) dlacego wychodzicie za mąż??? (żenicie się)??????? Pewnie wszyscy napiszą ze... bela Slowo od siebie!!! (9) Wiatm wszystkich, mam do Was pytanko, czy moze ktoras z Was wpadla na... Rija Szkoła (2) czy któras z Was była może na weselu w szkole na hallera w brzeżnie,jest... sylvia fotograf (5) Czy warto zamówić sesję zdjęciową u Pana Fotografa w Oliwie guta surdut (4) Mam ogromną prośbę. Prosze o jakies namiary ( może byc na maila) na... kanka Oś.HELENA- Wdzydze-Opinie (3) Proszę was o opinię na temat pensjonatu Helena we Wdzydzach Kiszewskich.... Madzik:) KAMERZYSTA POSZUKIWANY 15VI 2006 (12) Poszukuję kamerzysty, który sfilmuje ślub w kościele i wesele. Chodzi mi... Tlenik Wierszyki do zaproszeń (3) 1. Nie obiecuję Ci wiele, bo tyle to prawie nic, Najwyżej wiosenną zieleń,... Rina lista ślubujacych forumowiczek 2006 (19 luty) (3) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (20.02) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 poszukuje opini na temat zespołu ViVA - czekam na te dobre i złe opinie. (15) Napiszcie proszę co sądzicie o tym zespole????? wiele słyszałam i nich... Ada 466 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (18 luty) (11) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 E-still - opinie (12) Czy ktoś z Was korzystał może z usług salon sukien- zakładu krawieckiegfo... kajka26 Kwiaciarnie w Gdyni (13) Czy któraś z Was może polecić jakąś kwiaciarnie w Gdyni? Chodziłoby mi... Kropka3103 sukienka z marietty (15) W koncu jest nowa strona marietty. a oto moja sukienka. co sadzicie???... gosiksz zdjęcia sali w Szemudzie (17) czy ktoś ma jakieś zdjęcia tej sali, jeżeli tak to prosze prześlijcie mi... ds42 PODRÓŻE (4) czy korzystał ktoś z usług TRIADY (7+7) guta