strona sali "Tereska" (1) właśnie dowiedziałam się,że otworzyli stronę tej nowej sali balowej w... agusia*s zwrot zaliczki za wypożyczenie sukni (16) Dziewczyny, czy uważacie, że jest szansa na zwrot zaliczki 350 zł za... Illatanka Gdzie najlepiej? (9) Witajcie, pisze pierwszy raz bo moze temat slubow, wesel ect nie byl mi... uti
salon sukni ślubnych (3) czesc-mam pytanko: czy któras z koleżanek orientuje się gdzie mogę znaleźć... iro proba (12) ... Agnieszka83 Torty Sowy (9) hej dziewczyny, powiem Wam , ze moze mam gust spaczony ale specjalnie kupilam... kasiab KAWKA MOŻE??? (37) Dziewczynki, a moze byśmy się spotakaly na przysłowiowa kawkę i tak siebie... nacia Parafia św. Jerzego ile za ślub? (10) Chciałam zapytać osoby, które brały badź w najbliższym czasie zamierzają... Ania_i_Sławek Sukienka dla druchny. (6) Dziewczyny ja na swoim slubie bede miala dwie druchny. Znalazlyscie jakies... Rija aktualna lista ślubujących forumowiczek 2006(20.02) (4) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 Sprzedam pilnie NOWĄ suknię (15) Sprzedam pilnie nową suknię FARAGE rozm.38, 2-częściową ecry, wraz z nowym... Asiaa fryzjer!!! (9) Dziewczyny! polecono mi super fryzjerke (od fryzur slubnych) MONIKĘ z salonu... joanka Linki do stron z sukniami ślubnymi (2) CieKawą stronkę znalazłam podczas szukania sukni ślubnej dla siebie - setki... Ania_z_Black&White kupię bolerko (6) z białej satyny, rozmiar 40/42 czy ktoś ma może? andzia1 cienkie włosy a welon (11) mam bardzo cienkie i krotkie (do ucha) włosy z ich gęstością też jest nie... sonko kierowca do slubu-kobieta (5) slyszalam ze jesli kierowca jest kobieta ktora wiezie nas do slubu i tp to... sylvia Goście przy stole... (24) Hej, mam pytanie, ponieważ po mału zaczynamy planować jak rozsadzać gości.... Kropka3103 Jakie dokumenty do kosciola? (9) Pewnie bylo setki razy, ale czuje sie z lekka zagubiona;) Jakie dokumenty... MadziaK Zakochałam się w wiązance... wie ktoś może gdzie taką zrobić? (14) Cześć Dziewczyny! Koleżanka wysłała mi fotkę:... Agata Podwielska poszukuje orkiestry (5) poszukujemy orkiestry na 9.09.2006, niestety wszystkie do których dzwonie... annasup