LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006 (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... mmm biżuteria (7) Mam taki mały dylemacik. Nie wiem czy na ślub ubrać biżuterię złotą czy... katarzynka seven heaven macie telefon? (1) jak w temacie, dowiedzialam się dziś że zostałam bez fryzjerki a jutro mam... oliwka125
czy ktos korzystał?pomóżcie (2) dziewczyny potrzebuje pomocy-czy ktoras kozystała z fryzjera z salonu gdzie... monia. dlaczego to forum jest takie dziwne??? (10) witam serdecznie od łuszego czasu śledze forum i czeto biore udział w... mateusz nauki u Franciszkanów w Gdyni (6) Hej, czy ktos wie, kiedy zaczynaja sie nauki w kosciele o. Franciszkanów w... Gaja Wolimy pieniądze... (6) Hej, wiem ze ten wątek się już tu kiedyś przewinął, ale mimowszystko czy... Gosia23 polecam nowo otwartą salę w Szemudzie! (6) Polecam piękną nowo otwarta salę "Tereska" w Szemudzie!!!Bawiłam się tam na... agusia*s Moja nowa miłość - "Aleksandra" ;-) (13) Tak,... właśnie się zakochałam i jestem w poważnych tarapatach. Mój... nikitta23 przygotowania !! jak wam idzi :) (11) DROGIE KOLEZANKI PORATUJCIE BO SOBIE NIEPORADZIMY!! PRAWDE MOWIAC... kasia... Jakie auto do ślubu? (3) Może doradzicie czym najlepiej jechać do ślubu stare autka czy nowe ? pozdrawiam KAROLINA 1978 biżuteria ślubna (6) CZEŚĆ. Może wiecie gdzie w Gdańsku można kupić ładną biżuterię ślubną, z... strzelec szukam wszystkiego do slubu (8) Rety, pomóżcie, nie sądziłam, że to pójdzie tak szybko! W sierpniu slub, a ja... kila Zespół tequila co Onich sądzicie??? (2) Proszę o opinie zespołu??? betiblue1 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (16 luty godz. 21:00) (2) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 wesele w okolicach Pruszcza Gd. (10) Poprosze namiary na jakies restauracje, hotele, zajazdy itp w okolicach... asienka ile osób powinno grać w zespole? (8) kochani ile osób jest w waszych zespołach? u mnie trzy czy to nie za mało? cejka disco polo na weselu? (5) czy wasze zespoły będą grać disci polo na weselichu? bo u nas chyba jekies... silka gdzie do spowiedzi? (7) dziewczyny gdzie proponujecie iść do spowiedzi bo z tym bywa różnie , a... strzelec walc (14) Czesc dziewczyny. Chcilabym na pierwszy taniec zaproponowac walca,ale... *ktosik*