linki do stron z sukniami ślubnymi (6) http://www.cymbeline.com http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php... D o t a potwierdzenie przybycia (11) czy macie jakieś wierszyki, które byłyby prośbą o potwierdzenie obecności... andzia1 walc (6) nie wiem, czy taka prośba juz sie pojawiła... czy ktoś ma melodię do walca... Anusia***
wypożyczanie w Mezzo (17) Chciałabym zapytać czy któraś z was zdecydowała się na wypozyczenie sukienki... mariolka Nauki w marcu????? (20) Dziewczyny która zaczyna nauki w marcu i gdzie???? Ewita13 Gdzie ma Wiza swoj gabinet??? (9) Halo, dziewczyny ratujcie:) Jestem na jutro umowiona z Wiza w jej gabinecie,... MadziaK PROSBA (5) Hej dziewczyny! Jakis czas temu założyłam swoj watek 'rybka+kapelusz do... mar o co chodzi-nauki i poradnia? (3) Słuchajcie ja tego nie kumam trzeba zrobić nauki i jakies poradnictwo tak?... cejka Średnia wieku (68) Hej dziewczyny A ja chcialabym zapytac jezeli nie macie nic przeciwko ile... Kropka3103 salony,sklepy... (4) prośba do wszystkich dziewczyn:)jutro zaczynam maratonpo salonach :)piszcie... monia. Lista ślubujących 2006 - po poprawkach :) (2) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... Kropka3103 marietta - maragrett (1) czy któraś z Was moze wie, czy salon Marietta już nie realizuje sukien... ank Buty (4) Pół roku temu kupiłam buty na chrzciny mojego bratanka,sa b.ładne i nadają... wiolka biała czy ecrie? (4) zdaje sobie sprawe ze trzeba poprzymierzać i ,że zależy to w dużej mierze od... monia. przymiarki!z kim?? (23) dziewczyny jeszcze jeden temat:) czy można na przymairki sukni chodzic z... monia. grupa a propos (6) gdzie mieści się ich zakład?, mam telefon ale nikt nie odbiera :0( anka1508 hotel MURAT (1) Czy ktos z was mial wesele w hotelu murat, jesli tak to poprosze o opinie.... meg kiedy obrączki i wiązanka? (10) dziewczyny, ile przed ślubem zamówić obraczki i wiązankę? beata81 szukam zdjecia Artemizy z Marietty (6) Witajcie;) Wybralam dzis sukienke, ale chcialabym miec jej zdjecie, a w necie... MadziaK nauki i poradnictwo rodzinne (13) hej Dziewczyny i nieliczni Chlopcy:) nie bardzo sie w tym wszystkim... ostasia