suknia po 24:00 :) (21) mam pytanie czy myślicie i wybieracie/szyjecie jakąs suknie na przebranie na... monia. Noclegi dla gości z zagranicy (4) Cześć dziewczyny!! Zastanawiam się gdzie mamy rozlokować gości, którzy... Mirunia Zespół Acoustic Trio Musica - uzupelnienie (1) W poprzednim poscie wkradł mi się błąd w adresie mailowy. Gdyby ktoś chciał... michalb
Zespół Acoustic Trio Musica (1) Szukam informacji na temat tego zespolu, w szczególnośći opini osób którzy... michalb samochodzik:) (17) a oto samochodzik, którym pojedziemy do ślubu:... gosiksz Szycie sukni dla ciężarnej (1) W kwietniu biorę ślub kościelny (jestem 3 lata po cywilnym). Będę wtedy w... lidzarz Rady i uwagi (9) Jestem już po ślubie i chciałabym podzielić się z Wami moimi radami i uwagami... MartaForum prezenty (14) dość niewdzięczny temat :/ czy sądzicie ,że wypada robic liste prezentów... monia. Data slubu-dlaczego wlasnie wtedy.... (37) No wlasnie...Przypadek, rocznica jakiegos wydarzenia, a moze cos jeszcze... ja23 ile za ślub w kosciele?? (10) No wlasnie...w kosciele w ktorym bede miala slub nie ma zadnego cennika....a... ewulka Agora 23-05 (2) Poszukuję zdjęcia sukni Agory 23-05. Jeżeli ktoś ma to poproszę... Z góry... alial Kościół O.O. Cystersw w Oliwie - kto ? (8) Witam :) Czy ktoś z Was tam zamierza wydać się za mąż/ żenić w tym roku? ;-) Anucha Nielegalne alkomaty policji (1) Jeżeli projekt nowych przepisów dotyczących alkomatów wejdzie w życie,... Płotka 5/5/3 Ave Maria podczas ceremonii (8) Mam pytanie. Czy móglibyście polecić kogoś kto zaśpiewa podczas ceremonii... mika nauki przedmałżeńskie gdzie i kiedy (18) Cześć słuchajcie czy ktoś się orientuje gdzie i kiedy można zacząć kurs... szafa33 Poszukuje zespół na wesele (6) Jeżeli macie jakieś namiary na sprawdzony zespół to prosze o jakieś... wiolka wesele - sala na 230 osób (30) pilnie poszukuje sali na 230 - 250 osób w trójmieście bądź okolicach, jeżeli... ds42 ZAPRASZAMY NA WIECZÓR DLA NARZECZONYCH (14) Zapraszamy wszystkie pary na specjalnie przygotowany dla Was Wieczór dla... Decoratif Studio kto ma teraz... (31) sesje??:) reka do góry :D i ile z Was jeszcze studiuje??:> Jolcia biuro podróży ecco holiday (4) Pomózcie! Może ktoś słyszał o tym biurze podróży.Wybieram się w kwietniu na... atena1205