kamerzysta (14) bardzo prosze o namiary na kamerzystów z trójmiasta i okolic , godnych... strzelec przechowanie sukienki (9) dzisiaj spedzmay mily wieczor walentynkowy na naukach w kosciele...WRESZCIE... iga tenisowa, na ile osob? (16) Jestem zainteresowana ta restauracja, ale nie wiem, czy jest to dobre... asienka
Ile za fotografa??? (36) Słuchajcie ile płacicie za fotografa?? Tak orientacyjnie?? Nie chodzi mi o... Kropka3103 odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (11) Pilnie odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja Ile placicie za makijaz (38) Dziewczyny ile placicie za makijaz w dniu slubu bo dzis zadzwonila do mnie... Viktoria Zespol Cocktail (16) Czy u kogos gral moze na weselu zespol Cocktail??? dostalismy taka propozycje... kasiab Jestem szczęśliwa (2) Zawsze sądziłam, że przygotowania do ślubu będą się wiązały z... Kropka3103 Sprawdzony dj (7) Kochani, bardzo proszę o polecenie fajnego dj(a) na 2 września. Takiego,... moel2 .. (16) http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;126/st/20060610/e//dt/6/k/925a... iga ślub w "obcym" kościele (3) Witam, jak to jest jeżeli chcemy wziąć ślub w kościele zupełnie nam obceym-... marcinek79 zasady na forum (16) Tak sobie mysle obserwujac rozne wypowiedzi, ze moglybysmy razem sprawic, aby... sara.k salon Chantilly (44) Czy ktoś zna salon Chantilly w Gdańsku przy ul Węglarskiej. Mierzyłam tam... mika Poszukuje sprawdzonego DJ'a (2) Czy mozecie polecic mi jakiegos sprawdzonego Dj'a? Moj filmowiec poleca mi... KOCIAK9 suknia!!!pomocy (10) znalazłam na allegro suknie która mnie na tyle oczarowała ,że chciałabym taka... monia. poprosze o referencje tego DJ (2) Witam serdecznie czy ktoś z Was zna/miał do czynienia z DJ Krzysztofem... zozz ile lat się znacie? (43) dziewczyny ile lat się zancie ze swoimi narzeczonaymi?lub ile lat sie... dziób HA HA HA!!! I FEEL GOOD! (3) HOW YOU FEELING TODAY:)?! G2 poduszeczka na obrączki (4) chcialabym aby nam obrączki do ołtarza niosło dzickoi mam pytanie gdzie... ka_ma Zespół NON STOP (2) Chciałabym się coś dowiedzieć o tym zaspole,jeżeli macie jakieś informacje to... wiolka