nauki w kościele NSJ w Gdyni (53) Czy ktoś miał może tam nauki??? Jestem ciekawa jak jest i czy się da... darusia kościół oo. Franciszkanów Gdynia, kto??? (15) kto i kedy ma tam ślub??? darusia kurs tańca (16) czy ktoś może polecić jakiś szybki kursik przedweselny? bardzo mi zależy aby... Asiek1
4 miesiące (23) :))no i zostało nam równo 4 miesiące wszytsko juz zalatwione oprocz wiązanki... ewaipiotr grupa tequilla (1) Czy ktoś z Was miał przyjemność współpracowac z tym zespołem???? BArdzo... bela co z dj'em? (8) witam, na forum jest dużo numerów do orkiestr. A czy ktoś może polecić... pati0305 odpowiedni miesiąc (2) Październik jest zdecydowanie najpiękniejszym i najbardziej odpowiednim... Torcik TEQUILA Rumia (7) Bardzo proszę o wklejenie wątku dotyczącego tej restauracji, a jeżeli ktoś... alicja23 Nauki za granica (9) Hej czy ktos pobiera nauki za granica? Z racji, ze nie ma nas w 3miescie... Izabela czy ktos slyszal o dj.... (9) Czy ktos cos slyszal lub mial go na swoim weselu dj Kuba Wojdyła???? Jest dj... Danuska z innej beczki- potrzebuję czcionke..... (10) słuchajcie, moze Ktoś z Was posiada czcionke ktora nazywa sie "allegro"... Kropka-m Do Ani z B&W (10) Aniu,byłam w Księciu,widziałam i zgadzam się,że to rzeczywiście cudo.Dziękuję... aniania dj Lech Radziun (18) Czy ktoś wie coś na jego temat, może był u kogoś z Was na weselu? Proszę o info! Buźka ślub w plenerze (5) jak to wygląda od strony kościelno-formalnej?czy to wogóle jest możliwe?bo... aniania pierwszy taniec - tu es petrus (50) Tak mnie zachwyciło oratorium TU ES PETRUS ze postanowiłam jako pierwszy... kajka26 zespół na żywo (2) Zapraszam! Kasia pieniążki na wesele (28) Tak z ciekawości, może trochę niedyskretnie, chce zapytac, skąd macie kasę... MARCI CZY KTOS ZNA KOSMETYCZKE KTORA ROBI MAKIJARZ W DOMU??POMOCY !! (3) DZIEWCZYNY WIADOMO ZE W TYM NAJCUDOWNIEJSZYM DNIU W NASZYM ZYCIU CHCEMY... kasia... cos nowego, cos targeo i cos pozyczonego ... (9) No wlasnie dziweczyny, czy bedziecie trzymac sie tej tradycji?? Bo ja... asienka kto co woli (8) Dziewczyny , wpisujcie co wolicie: kupić suknię w salonie , wypożyczyć ,... Elajza