WIDEOFILMOWANIE I FOTOGRAFIA - PROFESJONALNIE (7) Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... ap torebki (11) wlasnie tak sie zastanawiam nad torebka do sukienki - czy miec czy nie? jak... sara.k podroz poslubna (29) Gdzie planujecie podroz poslubna? Ja najpierw zastanawialam sie, czy w ogole... sara.k
Poszukuje kucharki (7) Poszukuje kucharki badz kucharza który przygotuje posiłki na wesele dla 90... Moniś Oberża pod Turbotem (3) w Redzie. Ktoś słyszał, a może miał okazję robić tam wesele,... jagódka poszukuję... (1) Szukam osób które mają ślub 17 czerwca w kościele św. Kazimierza na Pilotów w... Aga81 sklep dla tancerzy (8) gdzie ten sklep jest, możecie pomóc? oliwka125 podział kosztów związanych z weselem (21) mam pytanie, czy wiecie moze jak wyglada podział kosztów miedzy młodymi, tzn.... Ewa24 10.06.2006 KTO TEZ?? ;) (4) DROGIE KOLEZANKI PORATUJCIE BO SOBIE NIEPORADZIMY!! PRAWDE MOWIAC... kasia... Fryzura (3) Mam pytanie dotyczące fryzury.Mam kręcone,półdługie włosy i nie bede ich... iga Salon sincerity w trojmiescie??? (5) Gdzie znajde w trojmiescie salon/ duzy wybor sukienek Sincerity? Moze ktos... Gaja Katedra (1) Czy ktoś wie o której są Msze Sw. w katedrze w niedziele. Dzięki. mara lista gości - prosze o radę (22) Chcialabym was poprosic o rade, poniewaz nie wiem co zrobic. Moja... sara.k tkaniny...raz jeszcze (63) Witajcie Panny Młode ;o) mam trochę namiarów na sklepy z tkaninami...niestety... sonya KTO MA ŚLUB 16.09 u OO. FRANCISZKANÓW W GDYNI (3) Poszukuję pare, która ma ślub 16 września u oo. Franciszkanów w Gdyni z tego... darusia strona salonu Beauty (4) Dziewczyny, może znacie adres strony salonu Beauty? Mieszkam za granicą,... ysa Hipodrom - opinie (16) Czy ktoś miał wesele lub bawił się w Hipodromie i podzieli się swoimi... pati Apropo:tu es petrus-teledysk (1) Widze duze zainteresowanie ta piosenka, a wiecie, ze mozna sobie sciagnac... ja23 Sprzedam lub wypożyczę suknię firmy AGORA (1) Witam!!! Mam do sprzedania suknię ślubną firmy AGORA model 24-35. Suknia jest... magda02 Apropo tu es petrus (1) Widze duze zainteresowanie ta piosenka, a wiecie, ze mozna sobie sciagnac... ja23