Dj czy orkierstra? (8) Byłam na spotkaniu z 5 DJ'ami i dwoma zespołami. Nie wiem na co się... Magduś Kościół św. Krzyża (1) to z Was bierze ślub w Kościele św Krzyza w Gdańsku Wrzeszczu?? najlepiej w... Kropka -m SZYCIE SUKNI (11) Zdecydowałam sie na uszycie mojej sukni i zobaczymy co z tego bedzie.Nawet... sylwiatko
dj na wrześniowe wesele (5) Wrzesień coraz bliżej, wesele 2.09.2006 a my nie mamy jeszcze muzyki...... Artemi Decoratif (2) Na stronie internetowej firmy Decoratif jest informacja o prezencie... joana Kto ślubuje 26.08.06 wpisujcie sie!!! (2) PIszcie ślub i o ktorej, i wesele :) madzik WALENTYNKI. (2) Z okazji zbliżających się Walentynek, życzymy wszystkim Weselnikowym Parom... www.bw.dj.pl Kościół "Gwiazda Morza"w Sopocie - kto poleca? (6) Ktoś miał ślub w tym kościółku i poleca? Jakie wrażenia; organista, wystrój?... nikitta23 ile bierze dj? (25) napiszcie prosze, bo nie moge znalezc takiego watku, a dzis wybieram sie na... gosiunia Suknie na allegro (12) Witaycie..Chcialam sie Was poradzic.... Co sadzicie o zakupie sukni ślubnej... Miśka Paznkocie (6) Mam słabe,krótkie paznokcie.Moze macie jakies niezawodne kosmetyki do... iga pałac lub dworek na sesję (9) Bardzo chciałabym zrobić sesję w pałacowych wnętrzach. Może to być również... aurelka Sluby w zime (15) Chej dziewczyny, czy ktoras z was miała moża slub w zimę? Mysle o sesji... L.Blue mam tatuaż (17) dziewczyny mam tatuaż na prawym ramieniu.podoba mi sie.jednak kilka osob... dziób ORKIESTRA zaje fajna (4) 3 tygodnie temu podpisałem umowe z orkiestr a 4 luty przetestowałem ja... mateusz fajna stronka z tortami (4) znalazłam fajną stronkę z tortami:... beata81 Groszek (6) Niedawno na stronie Pana groszka mozna było zobaczyć pare urywków... Zuzia koronka (3) Dziewczyny, gdzie można kupić koronkę w kolorze złota, ecru z elementami... sonatka GORĄCA PROŚBA !!!! (5) witam wszystkich. Czy ma ktoś może midi albo mp3-instrumental z podkładem do... limo.com.pl Rodzice (6) hej chcemy zrobić naszym rodzicom małą niespodziankę i stąd moja prośba do... greta