zespół Musica (1) Czy ktoś spotkał się na weselu z zespołem Musica? Jak oceniacie? Dziękuje za... Lidka prezenty slubne (24) robicie liste z prezentami?czy wolicie koperty? sylwiatko jak wkleić licznik? (40) Jak można wkleić taki licznik odliczający dni do ślubu, jakie macie pod... Zaki
poprawiny (14) Chciałabymm poruszyc jeden problem. a mianowicie - zapraszania tylko na same... gosiksz KASZUBSKIE WESELE I ŚLUB (2) CZY KTOŚ W WAS MA ŚLUB I WESELE NA KASZUBACH ? ZAPRASZAM DO WYMIANY OPINII I... D o t a no i zostało pół roku ;) (29) no tak całkiem niedawno bylo 365 dni do slubu, a teraz ... :) oj szybciutko... Kropka jakie kwiaty do starego złota? (6) Cześć! Tyle piszecie o motywie przewodnim wesela i slubu że zaczęłam sie nad... handzia KTO MA? Dzieci wiedzą lepiej (11) Niedawno gdzies tu było ...z tej audycji co dzieci mówią o slubie...ktos ma... ivet zmiana nazwiska?? (67) Dziewczyny, takie pytanie bo jestem bardzo ciekawa- z tego co widze, to... kaja szukam foto kosc. Jana (16) bardzo prosze nie moge odszukac ktos tu pokazywal dekoracje swieczki na... kaskaHH Nie mamy kamerzysty - 29 kwiecień... (19) ...czy ktoś może polecić jakiegoś fajnego kamerzystę, ale takiego który nie... coco7 salon creato (10) Dziewczyny, spodobała mi się sukienka w tym salonie. czy to dobry i... anulka jaka koszula do sukni ecru??? (14) własnie czy koniecznie fecet musi miec koszuke w tym samym odcieniu co... gosiksz FOTOGRAF NA 26.08.06 POTRZEBNY!!! (7) Poszukuje fotografa do kosciola i plener. madzik nauki u Jezuitów w Gdyni (7) czy któraś z was się orientuje kiedy będą następne spotkania? i w jakiej... Myszka1 kosciół na rogaczewskiego (1) kto slubuje w kosciele Chrystusa Krola w sierpniu(chodzi o wystrój)i nietylko sylwiatko luzino czardasz (3) mam pytania, kto miał wesele w luzinie w restauracji czardasz? Ewa24 Paznokcie żelowe (4) Czy macie namiary na jakąś panią, która robi ładne paznokcie żelowe w okolicy... Illatanka bez Was przegrają! (6) witam wszystkie Forumki i Forumowiczów mam do Was ogromna prośbę. Chciałabym... wdzięczna bielizna do ślubu (13) własnie zastanawiam sie nad bielizna. czy te wszystkie staniki pod gorset,... gosiksz