mam samochód do slubu:) (3) tak sie ciesze. w koncu zdecydowalismy sie na autko do slubu!!! gosiksz Poradnictwo rodzinne w Sw.Jerzym w Sopocie (1) Czy moze ktos tam robil? Czy spotkanie sa odplatne? No i czy trzeba sie... anusia sala w Bolszewie (16) Czy mogłybyście mi napisać gdzie dokładnie jest ta sala weselna czy... choma
dobry krawiec meski w Gdyni (2) szukam namiarow na dobrego meskiego krawca, slyszalam ze jest taki wlasnie w... liv sukienka z zakryta górą (14) zaczęłam się właśnie zastanawiać, czy zamiast bolerka nie dać uszyć sobie... unplushak Kamerzysta poszukiwany!!! (7) Poszukuję kamerzysty w terminie 17 czerwca b.r. Interesują mnie oferty do 900... Rina bez Was przegrają!!!!!plissss (9) witam wszystkich, mam parę przyjaciół, którzy wielokrotnie i bezinteresownie... wdzieczna Czy za nauki przedmałżeńskie się płaci? (33) Hej, napiszcie mi czy płacicie u siebie w parafiach za nauki przedmałżeńskie,... madzik Falko wrzesień (1) Drogie narzeczone, czy ktoras z was( wraz z waszymi narzeczonymi rzecz jasna... gosia**## czas na Dj (1) Co mozecie mi cos powiedziec o muzyce i stylu grania p.Walkowiaka? pzdr miku Do Dori :) (5) wysłalam Ci wiad na maila, bede wdzięczna za pomoc :) Pozdrawiam! ank panieńskie:) (4) Dziewczyny... co sądzicie o wieczorze panieńskim??chcę zorganizować coś mojej... madziak Kaplica Krolewska (4) czy bral ktos slub w Kaplicy Krolewskiej w Gdansku?? na stronie Kosciola... kaskaHH czy nauki w św.Mikołaju są płatne? (2) być może gdzieś już byla odpowiedź na to pytanie,ale nie mogę... aleksad potrzebuję Waszych głosów! (1) witam wszystkich, mam parę przyjaciół, którzy wielokrotnie i bezinteresownie... wdzięczna Do slubu... tramwajem!!! :-) (20) Właśnie wczoraj oglądałam fotki z wesela dalszych znajomych, którzy jechali... oleta Kto slubuje w wrzesniu 2006? (74) My slubujemy 09.09.2006 w Sopocie, mamy zalatwiona sale i zespol, w koscie´le... sweety kamizelka i musznik ecru (9) jeśli macie jakieś zdjęcia to proszę wklejajcie, a może znacie kogoś kto chce... greta Kiedy są nauki przedmałżeńskie w Orłowie MB Bolesnej. Ktos wie? (4) Pytanko jak wyżej. Acha! Jeśli ktoś tam miał to czy jest "normalnie" (tzn.... nikitta23 który to kościół? (7) http://bugi.pl/albumy/tr/FrameSet.htm dziękuję anka1508