PRZESTROGA!!!! (2) KOCHANI. CHCE WAS OSTRZEC, ZBLIZA SIE MAJ WIEC CZAS KOMUNI SWIETYCH I IMPREZ... Asiunia domek (9) chcielibyśmy po ślubie pojechac sobie na weekend (niestety pracujemy i nie... Anusia*** 30.09.06 (2) Szukam pary, ślubującej w NMP Wspomożenia Wiernych w Rumi 30.09.2006 o... anageo
do Ani z B&W (4) Aniu,wysłałm Ci maila ale niestety nie dostałam odpowiedzi więc spróbuję... aniania same wydatki (12) żałuje, że nie mieszkam w Stanach. Robiąc w Polsce Wesele za wszytsko trzeba... Laurencja wierszyki o domku dziecka (5) hej! szukam wzedzie wierszykow ze zamist kwiatkow prosimy o pluszaki dla domu... Lenka-81 PIERWSZY TANIEC - NAUKA (10) Serdecznie zapraszam na naukę pierwszego tańca (sami zdecydujecie co chcecie... MARCI Do Misiakos (2) Przeczytałam, ze robicie wesele w hotelu Victoria w Bolszewie. Ja również... choma czy ktoras z was miala taka sytuacje...:-/ (19) DZIEWCZYNY.WESELE MAM W LIPCU.KSIADZ KAZAL ZGLOSIC SIE NAM NA NAUKI PO... DZIÓB JESTEM TYMCZASOWO W ANGLI WESELE W GDANSKU POPROSTU JESTESMY W BIGOSIE (8) WRACAM DO GDANSKA POD KONIEC KWIETNIA A MOJ PRZYSZLY MALZONEK DWA TYGODNIE... KASIA... lista ślubujacych forumowiczek 2006 (7.02 godz. 22:30) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 Kosciol Sw Jerzego w Sopocie (4) Hej! Kto bierze slub w kosciele sw Jerzego w Sopocie? Czy jest tam fajny... tajka26 snugglepie.com (58) jak zrobilyscie sobie taki ładne odliczanie dni do wielkiego dnia - prosze... Jastina lista ślubujacych forumowiczek 2006 (7.02) (2) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 Kamerzysta tylko do kościoła (3) Poszukuję kamerzysty jedynie do kościoła, ślub 03.06 greta salony w Gdyni??? (10) Hej, wróciłam właśnie z Beauty w Gdańsku i Wrzeszczu i dalej nie... Pati Zaproszenia (11) czy któraś z Was zamawiała może zaproszenia na Allegro ? greta do DORI, apropo zaproszeń (6) witaj, o ile dobrze się orientuję zamujesz sie wykonywaniem zaproszen na... stokrotka suknia z elementami czerwieni (45) witam :) drogie Panie jesli amcie jakies fotki badz linki na suknie slubne z... Laina kto ślubuje 29 kwietnia??? (7) Witam, komu zostało jeszcze 81 dni do daty ślubu??? Gdzie ślubujecie?? coco7