albumy (26) hej, tak sie wlasnie zastanawiam nad albumami - gdzie wkleimy swoje zdjecia... nela makijaż (11) Czy ktoś zna dobra makijarzystke?Poprosze o namiary. słoneczko 26 Asiunia i Marcin- 19.08- opinia o Jaworze !! (21) Cześć Asiunia i Marcin, zauważyłam, że macie wesele w Jaworze Pracowalam tam... beata81
lista ślubujacych forumowiczek 2006 (10.02) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 Haffner (12) Hej! Czy ktos z Was uczestniczyl moze w weselu w Haffnerze? Czekam na... Izabela Korona (5) Kochani marzy mi sie zeby miec na swoim slubie mala delikatna (srebrna)... rozi FOTO21 (37) proszę o opinie anka1508 Dori - prośba o zdjęcia (5) Dori, widziałam, że masz dużo zdjęć , czy można Ci prosić o zdjęcia zaproszeń... D o t a .... (66) ...myślałam , że na tym forum mozna fajnie porozmawiać, ale mam wrażenie że... aśka Nauki i ślub (wrzesień) w Gwiezdzie Morza-kto? (10) :-) Hura, wczoraj zarezerwowaliśmy termin w Sopocie w Gwiezdzie Morza ślub... nikitta23 Kwiaciarnie (14) a wiecie może gdzie w Gdańsku najlepiej zamówić bukiet tak do 150zl ? greta SUKIENKA!!!!!!!!!!! (3) Hejka!!! MAm pytanko czy znacie strone firmy Farage?? Poniewaz szukam jednej... Pchełka kamerzysta pilnie poszukiwany!!! (29) czy znacie jakiś kamerzystów godnych polecenia, którzy mają wolne terminy w... brzoskwinka5 kupię suknie ślubna na 180 cm wzrostu i rozmiar 38-40 (8) może akurat ma ktos do sprzedania? Oliwia Pieniążki zamiast prezentu (7) Czy obrazilibyście się (będąc rodzinką pary młodej - wujkami, ciotkami,... Anucha informacja (12) dziewczyny kiedys byl watek ze zdjeciami dziewczyny w bialo- rozowej sukni... ewaipiotr Jaki garnitur? (14) Jak sądzicie - jaki garnitur (kolor) powinniśmy wybrać dla pana młodego. Moja... joana do ja23... (3) ... u jakiego fotografa robicie sobie zdjęcia? thx anka1508 KARTUZY .. kwiaciarnia (1) czy ktoś wie jak wyglądają zrobione tam wiązanki ślubne ???? D o t a poszukuje utworu listonosz zespołu time (2) witam ! jeśli dysponował by ktoś z was utworem zespołu time - "listonosz" -... ania 1111