Kamerzysta na 17 czerwca (4) Nadal szukam kamerzysty na 17 czerwca, który sfilmuje wesele w Gdyni -... Rina Zaproszenia - samodzielnie (16) Wątki zaproszeń są ostatnio bardzo "chodliwe" więc i ja wam coś powiem.... Karolinka29 MAKIJAŻ (7) Czy robicie sobie profesjonalny makijaż?Bo ja tak sie zastanawiam ponieważ... sylwiatko
gdzie robicie paznokcie??? (13) no właśnie gdzie?ja dziś umówilam się do P. Magdy na jedwab (na wzgórzu... oliwka125 Kościół na Pilotów (24) Czy może ktoś coś napisać o kościele Św.Kazimierza na Pilotów? Mam tam ślub... m@ SUKNIA W STYLU JAPOŃSKIM DLA ANJJA - DZIEWCZYNY POMÓŻMY :) (41) Autor: anjja 14-04-2005 11:21 wyślij odpowiedź "Sukienka na styl... Della fryzjerki z ARTEMIDA w Oliwie ??? (1) Mam pytanko:) Czy któras z Was strzygła tam włoski?Z tego co wiem to są tam 2... alicja23 hotel Neptun w Łebie (1) Dziewczyny,czy któraś miała wesele w hotelu Neptun w Łebie?A może... aniania Hotel Victoria-opinie (5) Bardzo podoba mi się ten hotel, ale zupełnie nie wiem nic na temat wesel,... choma hotel maryla na ile osób? (7) Czy ktoś robił wesele w hotelu Maryla. Ile osóbe zmieści się w restauracji?... kiki PRZESTROGA!!! (5) Kochani. Chce was ostrzec, zbliza sie maj wiec czas komuni swietych i imprez... Asiunia paznokcie (5) mam dwa pytania: po pierwsze jakie paznokcie: czy żelowe, czy akryl - co... andzia1 pryszcze... (17) jak sie ich pozbyc na slub??? karola6 Wesele w mazowieckim (3) Witam wszystkie przyszłe panny młode, mam takie pytanko.. A mianowicie czy... magjac Pilne - kamerzysta, orkiestra i Dj 03-06-06 (13) Witam, poszukuję kamerzysty i Dj'a (LUB ORKIESTRY) na 3-06-2006. Niestety to... Pati zespół sound city band (4) Mam pytanie, chcę by na moim weselu zagrał zespół Sound City Band, i szukam... mala_kasia dodatki (10) mam pytanie, jaka biżuteria będzie pasowała do sukni ecri ze srebrnymi... jolciak do Dori (8) Droga Dori, zaglądam na forum bardzo rzadko, ale jak juz tu jestem to tylko... majulek@ Marion bardzo prosze o odpowiedz odnośnie zespołu "VIVA" (4) witam Co masz na mysli mówiąc o zespole VIVA, że ich zachowanie pozostawia... Ada 466 Walentynki (16) Hejka! Niedługo walentynki ;) macie jakiś szalony, romantyczny pomysł jak... Milunia