!!!! znikające wątki (3) co za dramat, nie mozna już sie o nic zapytać mój wątek został dziś napisany... ds42 3 MIESIACE I PO KRZYKU (9) TYLE PRZYGOTOWAN A JAK SOBIE WSPOMNA ZE ZA 3 MIESIACE I 1 DZIEN BEDE JUZ... kasia... Czy źle robię? (8) Doradźcie kochane. Teściowa uparła sie, że musi być przy wyborze garnituru... andaluzja
zawiadomienie w pracy (6) Macie jakis pomysł na zawiadomienie na slub, ale takie ogóle dla wszystkich,... soraya Zostały 24 h (20) No dobra kochani...nadeszła pora na nas. Jutro o tej porze będę już w... olenka i wiktor czyja to kolekcja sukien (1) Czy ktoś orientuje się z jakiej lub czyjej kolekcji pochodzą suknie z salonu... evak lista ślubujacych forumowiczek 2006 (11 marca) (3) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Prezent dla gosci (1) Chcialabym zrobic prezent dla moich gosci, szukam czegos oryginalnego ale nie... tajka26 upominki dla gości (2) prosze o pomoc! gdzie moge kupić migdały lub czekoladki w lukrze?? monia111 Róża Wiatrów (7) Hej narzeczone! Mam pytania. Czy któraś z was była lub słyszała o weselu w... Anula lista ślubujacych forumowiczek 2006 (12 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Salon Sukien Agnes (2) Witam, Ślub planujemy z moim lubym dopiero za rok w czerwcu, ale ja juz... gonia Noc poślubna w niedzielę ? (28) co sądzicie o nocy poślubnej z niedzieli na poniedziałek? słysząłam, ze to... beata81 bielizna,ponczoszki,podwiazki (6) czy macie juz wszystko?gdzie sa ladne ponczochy?i czy trzymacie sie... pola28 ślub Osowa kościół św. Polikarpa (3) Czy ktoś może podzielić sie wrażeniami ze ślubu w kościele św. Polikarpa? mala napoje (7) jakie napoje najlepiej do wódki wogule, i ile na 70 osób sylvia złuszczanie kwasami (8) Dziewczyny, mozecie polecić dobry gabinet wykonujący takie zabieg??z góry... bebe jak wyciągnąć zaliczkę z lokalu (6) czy ktoś próbowała oprócz Gaji, której sukcesem udało się odzyskac zaliczkę z... Magduś zaspa-fryzjer (10) czy moglybyscie polecic jakiegos taniego fryzjera na zaspie??bede bardzo... karolek suknia Urszuli Mateji (3) hej dziewczyny, czy ktoras z was bedzie miala suknie Urszuli Mateji "Gilda... magberry