gdzie kupię migdały w lukrze do tiulowych woreczków?? (8) chciałabym zrobić upominki dla gości. nie mogę migdzie znaleść migdałów lub... monia111 slub TYLKO KOSCIELNY (11) Dziewczynki powiedzcie mi o co tu chodzi?chcielismy wziac tylko slub... pola28 makijaż zaspa (2) Czy możecie polecić kogos od makijażu?Szukam takiej Pani ktora wykonuje... kitti
makijaz (10) makijazystka? nie mowie o tych znanych z forum, bo te maja napiete terminy.... niuniusia26 jedzenie z jawora (10) juz kiedys to bylo ale zapytam.czy ktos zamawia z jawora z pruszcza... sylvia Mikolaj (4) witajcie! wiem , ze wielu z Was slubuje w Mikolaju. Ale czy sa osoby ktore... Soltera W jakim Kościele ślubujecie? (4) Interesuje mnie jakiś ładny koścółek fajnie położony-z dobrą drogą... lila Kolia? (30) Pytanie czy ktoś wie gdzie dostać coś takiego? Koronkowa kolia, normalnie... Kropka3103 jaki podkład? (6) Mam pytanie czy któraś z was ma jakiś godny polecenia podkład do twarzy,... Xenia lista ślubujacych forumowiczek 2006 (14 marca) (5) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Garnitu dla Pana mlodego. (28) Wiecie co dziewczyny, moj Tomus prosi o rade i ja razem z nim. Jakie... Rija Cos na wieczór kawalerski hehe (4) www.livesex.vks.pl :D JJ co wy na to (29) http://img515.imageshack.us/img515/1396/1001copy36gs.jpg sylvia szukam DJ ale....... (14) takiego, ktory mi poprowadzi wesele bez oczepin i roznych takich zwyczajowych... Oliwia Ktory najlepszy? (3) Chcialabym sie rozeznac jakie macie zdanie o zespołach i Który jest waszym... Magdalenka ELLE (3) W najnowszym kwietniowym numerze ELLE jest duzy artykul o slubach. Sukienki,... habibi29 Zdjęcia Arabelli firmy Gala poszukiwane. (4) Mam prośbę szukam, zdjęć sukni Arabella firmy Gala i nigdzie ale to nigdzie... Mirabelka najlepszy tusz pogrubiający ,jaka cena i firma? (18) jw sylvia gdzie lepiej kupić wódke? hurtownia czy market?? (2) witam wszyskich i zaczynam odrazu od mojego pytania. Zastanawiam sie gdzie... ancik najlepszy salon kosmetyczny w Gdansku (2) prosze polecajcie-te waszym zdaniem najlepsze-chodzi mi o oczyszczenie twarzy... dziób