Podkład do cery suchej (14) Poszukuje dobrego podkładu do cery suchej który ukryłby niedoskonałości i... Anna1 Szminka dla panny młodej :) (6) Dziewczyny, Jako panna młoda będę mocno "obcałowywana" ;o) Jakiej firmy... Alusia Nieobliczalne dzieci niosące obrączki;-) (18) Hej! Wiem, że niedawno w wątku "scenariusz w kościele" było o dzieciach... oleta
Czardasz w Luzinie, opinie (2) Proszę o info o Czardaszu w Luzinie. Czy ktoś był juz tam na weselu? Jakie... Sylwu Ple czardasz w luzinie - opinie... (5) Bardzo prosilabym o opinie o tym miejscu :) ceny i oferta sa bardzo... asienka lista ślubujacych forumowiczek 2006 (5.02 godz.19:03) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 JAK USTROIC KOSCIOL-MACIE JAKIES CIEKAWE POMYSLY (2) MOZE MACIE JAKIS CIEKAWY I BARDZO ORGINALNY POMYSL NA USTROJENIE KOSCIOLA I... KASIA... Czy ktoraś z Was mieszka w warszawie a wesele w Gdańsku? (30) Jw Anna1 papier (14) dziewczyny moze ktoras z Was wie gdzie dostane w Gdyni ladny papier do... ewaipiotr SPRZEDAM ecru AGNES 2005 ROZM. 36 (1) zainteresowane osoby proszę o maila - chętnie podeślę kilka fotek. gonia moje... gonia wypożyczenie sukni (47) czy któraś z was orientuje sie ile kosztuje wypożyczenie sukni w salonach... gosik 27.05.06, kościół Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu (7) My poznaliśmy się 13-tego i wbrew wszelkim przesądom pobieramy się w maju.... Illatanka Orchidea (3) hej czy ktos zna restauracje w chwaszczynie ORCHIDEA?? jakie ceny???? dzieki... michasia nie bedzie slubu (21) przepraszam ze tak nie na temat.Ale musze sie komus pozalic. jestem z moim... madzia:( wiązanki (2) poszukuję stron www wiązanek ślubnych, pamiętam że na weselniku był poruszany... gocha Apropo poradnictwa-APT (6) Kalendarzyki, wykresy, obserwacje ostatnio ten temat wiele razy przewijal sie... ja23 Welon wysoko upięty, mocno marszczony (5) Dziewczyny czy macie jakieś zdjęcia welonów mocno marszczonych, "obfitych",... Illatanka jakie dodatki (9) juz wiem,ze będe miała sukienke koloru ecri. zatem jakie dodatki? gorset-bez... gosiksz kwiaty we wlosach potargal wiatr.... (29) witajcie!! Mam wizje aby we wlosach umiescic zywe kwiaty (poniewaz rezygnuje... Soltera gdzie kupić suknię, zamówić zaproszenia, czyli wszystko o przygotowaniach (7) Witam wszystkich! Loguję się na forum pierwszy raz i mam nadzieję, że mi... mika