suknia na wysoką dziewczynę (4) Szukam sukni ślubnej na wysoką i szczupłą dziewczynę , wzrost 183 cm. Czy... Kam Dekorowanie sali (53) Dowiedzieliśmy się,że będziemy musieli samodzielnie dekorować salę,wiem,że... aleksad Żony i przyszłe żony marynarzy (60) Hej dziewczyny, zauważyłam że są na forum przyszłe żony marynarzy. Ja będęw... anusia
Agnes (2) hej dziewczyny Poszukuję Sukni Ślubnej z Agnes 4139_401 i gorset 3052.... Ssylwia lista ślubujacych forumowiczek 2006 (3.02 godz. 23:18) (3) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 poprosze o zdjecia sukien dla pan o rozm 42-44 (3) jw:)prosze:))ps:dori ratuj..jakie fasony sa najlepsze??? anitka kwiaty do slubu, prosze o pomoc (2) prosze o pomoc widzialam na forum zdiecie takiej pieknej torebki z... zuzia lista ślubujacych forumowiczek 2006 (3.02 godz. 16:35) (5) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 BOLERKA - różne fotki (1) Zauważyłam że wiele dziewczyn poszukuje zdjęć bolerek, które mogą założyć do... Dori Co sądzicie o... (2) Zespole "Yacotaco" Zastanawiam się nad wyborem ich na swoje wesele. Czy u... magda2006 co na suknię ? (37) mam ślub w kwietniu i zastanawiam się co założyć na suknię, bo chyba nie... ank "ALIBI" zespół muzyczny - opinie (3) Witam, Zastanawiam się nad wyborem zespołu na wesele mojej córki. Doszły do... Johny Pelikan Restauracja Gdańska (8) Witajcie, czy ktoś coś wie o Restauracji Gdańśkiej? Czy jest drogo, jak... marcinek79 Remix (1) Grali na moim weselu.Wrażenie ogólne super/Rzeczowi,pomocni,muzycznie i... Mąż samochod na 26 sierpnia (3) potrzebuje samochod na 26 sierpnia? ktos cos wie?ktos cos slyszał? słoneczko 26 dość tego zrzędzenia na facetów. (13) ja uważam, że wy kobiety czasami wszytsko wyolbrzymiacie. mężczyzna to takie... Przyszły mąż farage (3) hej dziewczyny, czy farage ma swoja stronke?? dzieki asienka kto 24.06.06??? (8) witam, kto się pobiera tego dnia? roses do ślubnych już forumek (23) Co zmieniłybyście w swoim weselu, gdybyście miały robić to jeszcze raz. Na co... Magduś prezent ślubny od Kruka? (3) Wiecie moze co jest w prezencie slubnym od Kruka przy zakupie obraczek?... Gaja B.