Suknia- czy też tak macie? ;( (44) Słuchajcie czy też tak macie..mam suknię w domu, ślub za trzy miesiące, a ona... Lamia do osób organizujących tylko obiad (5) Witam cieplutko wszystkich Forumkowiczow. Mam pytanko, które kieruję do osób... line gdzie sklepy z koronkami ? (4) Dziewczyny, pomóżcie :) proszę Was o adresy sklepów z materiałami w Gdańsku i... Anucha
GDZIE ONI SĄ ? (28) Oni czyli admin i moderator/zy tego forum? Zapadli w sen zimowy, czy już... ank odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (7) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. Energia .. co sądzicie ? (4) dopiero w czerwcu ślub .. a temat nudny i poruszany przez wielu .. Czy zna... wiera Kurs kroju i szycia (13) Poszukuję kursu kroju i szycia, bardzo proszę o namiary gdyby ktoś z Was... karina n poradnictwo-wykres (43) Sluchajcie pomozcie! Potrzebny mi jest wykres do poradnictwa. W necie... dzieciomisiak opinie na temat Dj (1) Czy miał może ktos przyjemnośc zabawy przy muzyce p.Walkowiaka? Prosze o opinie! miku zdjęcia sukni (5) Dziewczyny poszukuję zdjęcia sukienki która mi się bardzo spodobała... aneczkal Opinie o Hotelu Połnocnym na Zakopiańskiej w Gdańsku (3) Witam Was serdecznie to mój debiut na tym forum:) Szukam lokalu na wesele 130... Barbara Gdzie Atelier diagonal i EddyK?????? (5) Gdzie w Trójmieście znajdę sukienki atelier diagonal i eddyK???Mam dwa modele... renkloda co mam zrobic?!?! (12) powiedzcie mi co mam zrobic!jestem z dziewczyna od roku.Chcemy sie pobrac... zagubiony punkt widzenia goscia:))) (10) Ja tu optymistycznie chcialam:) Bo faktycznie wrednie sie zrobilo i smiem... MadziaK trzeba umowe jak sie kupuje sukienke?| (7) jak wyzej , zamowilam sukienke i zapłaciłam zaliczke dostałam rachunek i... aiv3n Ślub cywilny (4) Dostaliśmy zaproszenie na ślub cywilny (kościelny 10 lat temu). Nie wiem czy... asior Spowiedź (92) Wiem, że ten wątek juz był, ale moze warto znów przypomnieć. Gdzie do... gwisia jaka sukienka? (8) Witam, mam pytanie o fason sukienki. Jestem bardzo szczupłą osobą i nie... Pati Ginekolog z Orłowa (9) Witajcie Dziewczyny, może temat nie bardzo pasuje do tego forum, ale...... Milena męczące pytanie (42) Wiecie co - nie jestem świętoszkowata, ale jak czytam niektóre posty, to... alex