NAUKI (4) prosze doradźcie gdzie najszybciej zrobić nauki z poradnictwa rodzinnego.... edzia Intercyza (16) Mój narzeczony spytał mnie się kiedyś mimochodem jakie jest moje zdanie na... gonia Zdjęcie Ramony (1) http://www.galasuknieslubne.com/index.php?show=kolekcja/kolekcja.php&id_kp=17... Anna1
odpis chrztu (13) Czy za odpis chrztu też się płaci? jeszcze panna Wilekanoc 2007?? (4) Witam wszystkich. Co myślicie o zaślubinach w święta? Ja myślałam z moim... gonia bukiecik (18) Bardzo podoba mi się taki bukiecik. Czy orientujecie się co to za kwiatki lub... Asiek1 Wczoraj (4) Wczoraj byłam na naukach,drugi raz,koszmar i cyrk na kółkach..pani do nas... iga pytanie (5) Kiedy powinno wyslac sie zaproszenia,na ile miesiecy przed slubem? iga Nauki - sama? (14) Dziewczyny czy może się orientujecie jak to jest z tymi naukami, tzn. czy... Karolinka29 vichy myokine - od ilu lat?? (13) Hej dziewczęta....ostatnio sporo słyszałam dobrego o tym kremie......tylko... Anulka ZESPÓŁ NA 16.09 (18) Jak znacie jakiś fajny zespól byłabym wdzięczna za namiary :) darusia Kto czesał na targach?? Plisss !! (4) dziewczyny, kto czesał na targach ślubnych na tym "podium"?? Ja byłam w... aniuś lekcje tańca??? (2) Witam ponownie, dziś wziąłam się już tak porządnie za przygotowania do wesela... Pati novotel? (1) Czy ktos moze mial tam wesle? A moze ktos był tam na weselu? Jake wrazenia? słoneczko 26 Suknia Ramona (16) Szukam zdjęcia sukni Ramona. Proszę o pomoc. Anna1 jakie salony w 3miescie odwiedzic?/? (8) Zaczywnam walkę o suknię:) od których salonów zacząć, które lepiej omijać?... renkloda fryzjer na klonowej we Wrzeszczu?? (1) czy ktos wie jak jest w salonie we wrzesczu na ulicy klonowej. chodzi mi o... Ada2 Zespol od A do Z - prosze o kontakt (2) Witam, jesli ktos zna to prosze o kontakt do zespolu ''od A do Z'' telefo i... kasiab Sala poza trójmiastem (29) Kto z was zna fajną salę poza Trójmiastem????? Mogą buć kaszuby. Madzia G. piosenka (18) czy juz calkiem niemodne jest puszczanie piosenki dla rodzicow typu:cudownych... iga