Dziewczyny mam pytanie (13) Dziewczyny mam pytanie, czy to prawda, że zaświadczenie z Urzędu Stanu... monciaa81 podziękowania dla rodziców (2) widziałam kiedys podziękowania na drewnianych tabliczkach. miałam nawet... Anusia*** Pan młody (12) Proszę o pomoc. Gdzie kupić elegancki i ładny garnitur dla pana młodego.... gwisia
Tawerna "Wilk morski" ("Gryf") - ktoś miał tam wesele? (3) Hejka! Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tawerny przy Skwerze... nikitta23 Płaczę (14) Dziewczyny , za długo zwlekałam , biegałam po wszystkich salonach w... Angelika szukam fotografa na 26.08.06 (4) Szukam fotografa do kościoła i w plener madzik fryzurka (10) dziewczyny pomóżcie .wklejcie jakieś fajne fryzurki na ślub.niemam zielonego... anulka makijaż w Pruszczu Gd. (10) Dziewczyny czy znacie jakas dobra kosmetyczke ktora przyjezdza w dzien slubu... dziób nauka tańca (10) hmmm.... nie bardzo umiemy tańczyć :) i dlatego wybieramy się na indywidualny... ank zmarszczki pod oczami (7) Hej! Czy macie może jakiś sprawdzony, dobry kosmetyk który rozprawiłby się ze... anulka Viktoria- zajrzyj tu :) (2) No Ty juz jesteś po, prawda? Niecierpliwie czekam na fotki. Chetnie zobaczę... beata81 Zawiadomienia? (14) Mam taki mały dylemat: wysyłać zawiadomienia, czy nie? A jeśli tak to do... unplushak zdjecia sukienek z beauti (13) hej posiada moze ktos zdjecia sukienek z beautii chodzi mi konkretnie o... an novotel w gdansku (7) Ktos był? Ktos mial tam wesele? Jak zrobic tam fajna dekoracje? yplocka Mp3 na weselu (2) Witajcie, mam pytanko. Czy na weselu w wynajętej sali typu Hipodrom, Meta... Pearl odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (1) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. lista ślubujacych forumowiczek 2006 (29.01 godz.17:28) ) (4) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 malowane u mmegi (28) dziewczyny umowilam sie z mmegi na makijaz.bardzo mila osobka. czy ktoras z... dziób wesele w Gdansku - gdzie? (47) hej, prosze o podpowiedzi, gdzie w gdansku mozna urzadzic wesele na ok 100... asienka ciasta na wesele (26) dziewczyny - małe pytanko może się orientujecie jaki jest szacunkowy koszt... magnolia