HOTEL ORLE opinie (2) Rozważam zrobienie imprezy weselnej w Hotelu Orle w Sobieszewie. Jestem... graża dygam (11) no dygam ze sie rozpłacze na błogosławieństwie rodziców( apropo gdzie ono... iga Kurs tańca (6) Witam Mam pytanko odnośnie kursów tańca organizowanych w Gdyni. Czy ktoś... tunia23
''Scenariusz'' w kosciele (21) Hej dziewczyny, czy macie juz zaplanowane jak i co bedzie kosciele.......mi... kasiab Pilnie sprzedam suknię ślubną Galaxy z Farage (4) Rozmiar 40-42, w kolorze białym. Mój telefon: 502946044. Zapraszam do... Wiola jak z czasem? (7) mam slub 26 sierpnia i tak sie zastanawiam czy nie jestem za spokojna. Mam... słoneczko 26 kościół Zmartwychwstania Pańskiego (5) Czy ktoś tam ślubuje????? Ewita13 CZY MAŁŻEŃSTWO TO RODZINA? (21) DZIEWCZYNY SPIERAM SIE Z MOIM NARZECZONYM....CZY WASZYM ZDANIEM GDY LUDZIE... dziób WEsele na skromną kieszeń (17) Mam pytanko... słuchajcie gdybym chciał zaprosić całą moją rodzinę i mojej... Misiek katowice (20) świeczka dla ofiar tragedii w Katowicach yplocka Czy koś słyczał o Tequilli w Rumi? (10) Hej! Prosiłabym o inforamcje na temat tego lokalu? Może ktoś z Was był tam na... Agnieszka5 a miał byc taki miły dzień.... (6) no właśnie czy wam tez sie może zdarzyło, że jeszcze wczoraj byłyście bardzo... Pati Suknie firmy Pronovias (7) Hej dziewczyny, czy dostanie sie gdzies w trojmiescie suknie Pronovias? czy... kasiab próba (1) ... Pati gorset - bielizna (8) słuchajcie dziewczyny :) gdzie moge kupic gorset, bialy, jak najprostrzy, bez... Kropka- m salon beauty (3) czy salon BEAUTY we Wrzeszczu ma stronę internetową?? Proszę o pomoc! Asiek1 Pilnie odstąpie termin w RODIZIO EL TORO na 5.08.2006 (1) Pilnie odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. czy ktoś ma do odstąpienia kupon do marietty z targów? (17) Hej Dziewczyny,moze ktoras z Was, ma już swoją wymarzona suknie, a... ostasia podszywajace sie osoby pod moj nik (20) dlaczego ktos jest tak bezczelny i glupi zeby podszywac sie pod moj nik i... amsta czy świadkowa też powinna mieć jakiś bukiecik??? (9) .. a świadek butonierkę??? mój narzeczony nie będzie miał butonierki i... Myszka1