Stegna-O.W Baltyk (5) Wiem ze to nie trojmiasto no ale moze ktos byl lub przypadkiem robil tam... aiv3n do lea... (6) czesc, moge poprosic o Twojego maila, mam jedno ptanie, na temat poruszony... Kropka ślub- muzyczna oprawa w Kościele (13) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... Weronika28
hotel bartan (6) co wiecie o hotelu bartan w sobieszewie, obsługa, jedzenie, współpraca kali zespół muzyczny (1) poszukuje namiarów na zespół który będzie grał na Sylwestra w Błękitnej... eryka_ Miejsce na plener? (15) Jakie miejsce na jakis niezwykle orginalmy plener prócz plaży czekam na... gosia23 dekoracja stołu (2) Szukam inspiracji do dekoracji stołów, coś niebanalnego, eleganckiego.... kajka26 fotograf (15) dobry i niedrogi fotograf, proszę o namiary. Najlepiej jakieś fotki próbne. Maggi lanetti... (2) czy Ktoras z was szyla sukienke w Lanetti? jakie wrazenia? co sadzicie? czy... Kropka Obrączki (8) Jak mniej wiecej kształtują sie ceny obrączek??Słyszałam ze w aparcie są... Rozlaka Gdzie kupić tania suknie i garnitur? (12) Sukni coprawda nie mam jeszcze upatrzonej ale gdzie mozna kupic jakas tansza... Rozlaka Auto (1) Czy ktoś ma namiary na dwa auta zabytkowe w białym kolorze? Mandi kwiaty na stół (4) jak myślicie czy jest sens jechać na giełde kwiatową (podobno gdzieś koło... Maggi wesele na stogach (3) Mam pytanko, czy ktoś zna kogoś kto robił wesele w ośrodku wypoczynkowym na... sol Wypożyczenie sukni ślubnej! (8) Słuchajcie ile mniej wiecej kosztuje wypozyczenie sukni ślubnej np. w salonie... Rozlaka garnitury (6) Witam, co za pogoda pod psem , a tu za gajerem trzeba bylo objechac całą... bea VIVA -czy oni jeszcze istnieją (14) Prosze o pomoc czy ktoś z państwa wie czy ten zespół istnieje jako zespół... brzoskwinka przewóz autokarem gości (8) czy ktoś może polecić w miarę tani przewóz autokarem gości?? Maggi Wiza-namiary (2) Hej dziewczyny dajcie mi namiary na WIZA - i napiszcie jak to u niego wyglada... kacha sala na wesele pilnie poszukiwana (17) poszukuje eleganckiej sali na zrobienie wesela na ok.60 osób. interesuje mnie... pstryki