jaka fryzura do ślubu??? (85) czy ktoś może mi polecic jakas stronke internetowa lub czasopismo (niedrogie... anusia1 koperty (8) Hejka Forumki! Zastanawiam się gdzie w 3mieście znajdę sklep/hurtownię z... Myszka1 Co z grudniowym spotkaniem? (72) Dziewczyny czy nadal spotykamy sie w grudniu? Karolka
Do mających wesele w Oleńce (7) Cześć, Ostatnio cena menu w Oleńce wzrosła o 5 zł ( jak co roku ) i teraz... Koza (z nosa) od Lami (9) Piszę w imieniu mojej przyszłej żony, ponieważ prosiła żeby przeprosić... Piotr - narzeczony Lami pomocy z obrączkami! (3) Pomocy dziewczyny! Znalazłam w internecie zdjęcie moich wymarzonych obrączek,... aurelka do krawcowej (2) chcialabym namiary na krawcową -najlepiej email bo chciałabym wysłać jej... oleńka odkupie CEDRINE (11) hej dziewczyny i chlopaki! wiem ze niezbyt tu miejsca na ogloszenia ale... Lenka-81 Slub w Boze Cialo (2) Ile pytan - tyle watkow;) Czy slyszeliscie o przypadku slubu w Boze Cialo?:)... MadziaK dekoracja sali- prosze o rady :) (4) w wątku o dekoracjach sali gimnastycznej zauważylam fotki jak udekorować... beata81 Kamizelka ślubna Salon PAWO (5) Mam do sprzedania kamizelkę ślubną z tegorocznej kolekcji PAWO wraz z... zdob poważny problem:-( (101) Dzis stoczylam z mama duskusje na temat wydatkow na oba sluby... Wczesniej... slonko sklepy z sukniami (11) możecie mi polecić jakieś sklepy z sukniami na wesele,ale nie z sikniami... oleńka Poszukiwany ginekolog ze szpitala w Wejherowie (4) Witam, czy któraś z Was wie jak nazywa sie Ginekolog - Ordynator Szpiatala w... Eliza zatrudnię kelnerów na wesele 19.08.2006 (4) Poszukuję 2-3 kelnerów, na 19 sierpnia. Restauracja w której robię wesele... beata81 SPOTKANIE - 27.12 g. 18.00 TAWERNA U MAĆKA SOPOT (2) Hejka, jak w temacie - ale żeby było łatwiej znaleźć - szczegóły w wątku -... Pumka lista "co zalatwic" (12) Witam Was;) Od wczoraj dolaczylam do grona prawdopodobnie sierpniowych... MadziaK Kto ślubuje w styczniu 2006? (6) Czy jest ktoś kto ślubuje w styczniu 2006?. My się juz troszkę denerwujemy a wy? Katia czcionki na zaproszenia (5) Witam serdecznie Sama będę robiła zaproszenia, w związku z czym poszukuję... beata81 190zl z noclegiem to duzo czy malo? (9) Wlasnie jak pisalem na forum mamy wesele w Stegnej w O.W Baltyk, Pytanie jest... aiv3n