ZATOKA W SOPOCIE (15) Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych miał osttanio wesele w restauracji... Anka_24 taniec- zaskoczenie! (12) witam, my zatańczyliśmy Luisa Armstronga "What a wonderful world" a w środku... pasadena krawiec dla pana mlodego (6) Czy ktoras z Was zna moze jakiegos super krawca, ktory sprawilby swietny... ewulka
czy ktos moze pomoc odszukac watek (4) nie moge znalezc swojego watku sprzed kilku miesiecy temat byl "jakie kwiaty... Soltera_23 www.suknie-slubne.pl czemu niedostepne?? (8) pomozcie.wypatrzylam sobie na tej stronce suknie.ale nie pamietam ani nazwy... mysia82 a kto 09.09.06 ???? (4) HEJ!! Z pewnych przyczyn musielismy przesunąć nasz termin slubu z 29... majls forum (6) Dziewczynki kochane pomóżcie mi znaleźć jakies fajne forum dotyczące... Adulek odstąpię zespół (8) Witam wszystkich, znalazłam się w dość kłopotliwej sytuacji ponieważ do... małgośka gorsety bielizniarskie... (2) Moje drogie panie, gdzie moge nabyc dosc nietypowy gorset ??Nietypowy... ewulka RODIZIO poproszę o opinię... (7) Bardzo proszę o opinię o tej knajpo-restauracji ;) cena niezachęcająca, ale... gosiunia Sprzedam Suknię Ślubną (2) Sprzedam Suknię za nieduże pieniążki Rozmiar: 36/38 Kolor: ecru ze złotym... moni salon GEST (1) Witam, czy słyszałyście coś na temat tego salonu sukien ślubnych?(na Oruni)... IWA halka (8) Czy wiecie, gdzie mogę dostać halkę do sukni ślubnej w rozsądnej cenie?... aurelka Oczepiny (8) Zastanawiam sie czy nie zrezygnowac z welonu, sukni nie mam białej, więc moze... gwisia opinie o krawcowej (1) hej mam pytanie, czy tóraś z was szyła sobie sukienke u krawcowej w... aniołek Suknia ślubna w odcieniu niebieskim!! (2) Sprzedam suknię, dwuczęściową, gorset biały sznurowany na szerokich... sylwia489 Poszukiwania skończone (7) Witam.W listopadzie załatwiliśmy sale i orkiestre.Też z niemałym kłopotem.Od... Maciek28 tablice na samochód (2) Sprzedam swoje tablice rejestracyjne na samochód z imionami: Dorota i Michał żonka penjonat nad morzem (16) Czy znacie jakis mily, czysty pensjonacik przy plazy w Trojmiescie - taki,... asienka Fryzurki na Sylwestra (2) Poszukuję zdjęc jakiś fajnych fryzurek, upiętych na Sylwestra, macie coś... monika1