ZDJĘCIA ZE ŚLUBU-jeśli się nie uda - poddaję się (143) Dla wszytskich forumek i forumowiczek, który wspierali mnie w trakcie... Czerwcowa RODIZO (4) jakiś czas temu zarezerwowałam sobie termin w Rodizo. Nie wiem czy dobrze... Magduś zaproszenia (5) hmmm mysle ze czas najwyzszy na nie...potrzebuje pieknych, oryginalnych..wiem... ewulka
29.04.2006 ważne! (7) HEJ! Mam pytanie! Bierzemy ślub 29 kwietnia 2006 w kościele na Emaus (p.w. Św... agga zabawy weselne (3) czy ktoś ma wątek na podany temat? czy może znacie jakieś extra zabawy... Magduś Kto "na Czarnej" 3 czerwca?:) (3) o 18.00:) Nie wiem czy to dobra godzina, boje sie ze za pozno:( no ale juz 3... madziak Po Sylwestrze (5) Byłam na Sylwestra w Kniaziu w Rumi, przyznam że moje pierwsze wrażenie... monika1 10.06.06r. Katedra Oliwska (4) czy jest tu ktoś kto w tym dniu ma ślub w Katedrze?... andzia róża wiatrów (8) Czy ktoś robił tam wesele albo był bardzo prosze o opinie Pozdrawiam ;o)... dj_zabcia Kosciol "Na Czarnej" (4) Witam, udalo nam sie wstepnie zaklepac sale na 17 czerwca;) Czy orientujecie... Madziak welon i rekawiczki (2) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka leźno (1) witam! czy ktoś był w Leźnie na sylwestrze? wciąż choruję na to miejsce...... elmo Kto ślubuje w Mikołaju 22 kwietnia? (11) Mam pytanko - kto z Was ślubuje w Mikołaju ( Dominikanie) 22 kwietnia? Mam... Sposa Kupię tablice ślubne z napisem: Młoda para (6) Kupię tablice slubne z napisem Młoda para.Czekam na oferty! moniap co sadzicie o kapeluszach? (11) Ja takie luzne dygresje dzisiaj w ferworze przedsylwestrowych przygotowan;)... MadziaK Pałac Below cd (1) Mam pytanie do wszystkich którzy mieli wesele w Pałacu Below lub są równiez... kajka26 Czy ktos może poszukuje sali do wynajęcia? (17) Zarezerwowalismy salę, znajduje sie ona na drodze w strone Auchana.Na... madzik SLICZNA BIALA ETOLA (6) WITAM Mam do sprzedania sliczna biala etole do slubu uzywana tylko raz... gosiaczek1976 dekoracje w Holiday Inn (13) Mam pytanie do tych, którzy bawili się na weselu w Holiday Inn. Czy dekoracje... aurelka Świadkowie (8) Witam! Niedługo wychodzę za mąż i bardzo pilnie potrzebuję odpowiedzi na... KM