Jeszcze raz włoski (5) Jaki kolorek włosów, żeby było naturalnie. Jestem brunetką, próbujaca... gwisia jak to jest z tymi naukami? (24) witam.bylismy "zaklepac termin" w kosciele i dostalismy liste od ksiedza... mysia82 Dworek Oleńka 22.04 (8) Cześć, czy ktoś z Was ma przyjęcie weselne w dolnej sali w Dworku Oleńka... ilka
fotograf (16) Pytanie - czy macie jakieś namiary na dobrego fotografa ? Oczywiście... kasix Sala tansza niz 125 zl za osobe??? (25) Czy ktoś może polecić ładna sale której cena od osoby jest niższa niż 125 zł... Król Maciuś ;) kto ślubuje 16.09.2006 r.? (10) Witam, Jak w temacie. Ja na 15.30 Katedra Oliwska , wesele w Olence. gosiap zespół muzyczny (1) Czy moglibyście mi doradzić w kwestii zespołu? Może macie jakieś szczególnie... Asia_102 Poszukuję orkiestry i fotografa na 26.08.06 (4) Poszukuję orkiestry max 2-3 osoby oraz dobrego fotografa w plener i... madzias poszukuje fajny samochod do slubu (36) czesc dziewczyny nie wyszedl nam pomysl na slub w tym kosciele w ktorym... zuzia makijaż (32) Witam wszystkich. Czy mogłybyście podać mi namiary na kogoś kto zrobi ładny... Aga81 latajace balony (3) czesc dziewczyny gdzie w trojmiescie dostane balony napelnione helem lub sam... Zuzia Wesele w Róży Wiatrów (3) Być moze byl juz jakis watek na ten temat ale nie moge go znalezc wiec bardzo... Rozlaka Do dekorujacych sale weselna (2) Mam pytania do osob, ktore same dokoruja sale weselna: 1 gdzie mozna kupic... aaggaa pytanie o świadków... (7) Hej, mam jedno nurtujące mnie pytanie...to dla nas bardzo ważne...czy moze... ostasia suknia dla drobnej na sprzedaż (13) WSPANIAŁA SUKNIA ŚLUBNA DLA BARDZO SZCZUPŁEJ Suknia jest RAZ UŻYTA w dniu... Vena Dori, zajrzyj tu :) (8) Dori w jednym moim wątku napisałaś, że możesz mi podesłać na mejla fotki z... beata81 katedra 16.09.06 (1) Poszukuje osób ktore biorą ślub w Katedrze Oliwskiej 16.09.2006 r. gosiap Lisaferrera (30) Co sądzicie na temat tego salonu? Jka szybko sprowadzają zamówioną... Justynka Konferansjer "na wynos" (6) Hej! Jestem tu pierwszy az,ale na pewno będe stałą bywalczynią :D. Mój slub... anetka sprzedam etole (2) jak w temacie etola nowa zalozona tylko raz fotki na zyczenie wysle na maila... gosiaczek1976