prezbiterium w Mikolaju (11) czy jest na sali para :) ktora bierze slub w Mikolaju ale w prezbiterium -... Soltera_23 Katedra Oliwska 09.09.06 (6) Czy ma ktos Slub w Katedrze 09.09.06? Albo jest ktos kto byl na Slubie w... sweety Targi ślubne tuż tuż (23) Ciekawe czy warto się wybrać. W każdym razie ja będę;) Rina
targi ślubne (8) czy ktoś wie ile kosztują bilety wstępu na targi??pozdrawiam Anulka Wesele w plenerze (16) Czy ktos moze polecic mi jakis fajny zajazd/ gospodarstwo agroturystyczne... Aggie oo Franciszkanie (2) Mam pytanie, ile mniej więcej można a nawet powinno się im dać za odprawienie... darusia szukam miejsca na nietypowe wesele. (12) Chodzi o imprezę na dużą ilość osób, ale bez zasiadania za stołami. Szwedzki... oleta Pompka/spręzarka do balonów (3) Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Gdyby któraś z was była... Aggie Moje szalone zaręczyny :-) (11) Dzień moich zaręczyn, to był jeden z najpiękniejszych dni mojego życia :)... Jardinero POMOCY! SZUKAM SALI NA 90 OSÓB!!! (16) DO WSZYSTKICH! Szukam sali na 90 osób na terenie trojmiasta. Mieszkam w... Moniś Suknia Ślubna 36/38 ecru dwuczęściowa (11) Sprzedam Suknię Ślubną, dwuczęściową, gorset ecru z żakardu jedwabnego,... moni dobry fotograf poszukiwany:) (34) Witajcie!Poszukujemy dobrego fotografa!najbardziej zależy nam na zdjęciach z... dziubas dekoracje (5) Witajcie dziewczyny. Wydaje mi się że podobny watek już był, ale rozpocznę... Karolina28 Hotel Haffner w Sopocie (12) Witam wszystkich! Czy ktoś moze ma rezerwację lub organizował przyjęcie... Agata77 piekna nastepnego dnia (6) Dziewczyny ;) czy mozecie polecic jakies kosmetyki pozwalajce usunac... asienka Znacie zespół "Cross"-proszę o opinie (1) zna ktoś zespół "cross"? Ja chyba niedługo zwariuję, przesłuchałam kilka płyt... izka25 DJXXX (1) Zna ktos DJ Dino , czy mozna go polecic?????? wojraszek Koronkowa Parasolka (6) Widziałam takową na aukcji na allegro iedyś ktoś chyba takiego cuda do... Dori ośrodek w Otominie (5) Czy ktoś miał wesele albo był na weselu w ośrodku szkoleniowo-rekreacyjnym w... darusia obraczki - czy matowe sie scieraja?? (17) Wybralismy model z Apartu B14. 4minimetry ktore sa cale matowe a przez... Soltera_23