jakie farby polecacie (11) chce zmienic farbę i zastanawiam sie jaką farbę do włosów wy polecacie. kolor... aniołek wizazystka, stylistka (1) Hej, mam pytanko. Czy istnieje taka osoba, ktora dobierze mi fryzure, makijaz... gani poszukuję dobrego kamerzysty (2) Obecnie jestem na etapie poszukiwania dobrego kamerzysty. Proszę... catherina
salon sukni w Wejherowie (6) Witam. Czy ktoś szył lub kupował suknię w salonie BJ przy ul. Sienkiewicza... jagódka POMOCY!!! TEQUILA W RUMI. (14) Zarezerwowałam wstępnie salę tą na dole na 80 osób. I mam dylemat czy dobrze... darusia FLOWER GIRL (41) Marzy mi się już od dawna, żeby na moim ślubie małe śliczniutkie dziewczynki... Della rotunda/tarasy sopot (9) Czy mial ub byl ktos na weselu w rotundzie/tarasy w Spocie? prosze napiszcie... sweety nauki (3) witam, dawno juz tu nie zagladalam, temet slubu troche zszedl na drugi plan... julcia79 gdzie indywidualny kurs tanca (5) Witam:) Gdzie w trojmiescie jest indywidualny kurs tanca, albo jakis... madziak kamerzysta,fotograf,dj na 24.06.2006 (3) poszukuję kamerzysty,fotografa i jakiegoś dj na 24.06.2006 r.,prosze o... aleksad ustawienie przy stole (6) witam , nasz stół weselny bedzie w kształcie lit. U , zastanawiamy sie jak... katia co sądzicie o zespołach... (8) Czy ktoś zna zespół Bravoton lub Hali Band?jakie wrażenia?Będę wdzięczna za... Asia_102 swiadkowie - 2 mezczyzn (14) Hej:) Mam klopot ze swiadkami. Czy moze byc 2 mezczyzn? My z moim narzeczonym... MadziaK hotel lival (5) Dziewczyny, czy którać z Was była tam na weselu?Jak oceniacie organizowane... alicja23 Garnitur-jaki koszt (4) Mam pytanie, ile przeznaczyliscie na ubranie pana mlogego? Zna ktos moze... sweety Willa Foltyn w rewie ktos zna?? (1) jak w temacie monalizka nowe autko na ślub 3-06-2006 (4) Witam wszystkich, w zwiazku z tym, że ślub mamy w katedrze oliwskiej a wesele... Pati Ile alkoholu? (19) Pomóżcie proszę! Wyprawiamy wesele na około 55 osób z czego 5 dzieci.... Pumka szukam orkiestry (6) na 17 czerwca;) Chociaz po sylwestrowej orkiestrze, gdzie nie mozna bylo... MadziaK Suknia ślubna (1) Sprzedam suknię ślubną białą, jednocześciową. Rozmiar 36/38. Sukienka jest... Olka22