Ośrodek Szkoleniowo-Rekreacyjny w OTOMINIE (1) Ktoś może organizował tam wesele? Rina Ślub - 12.08 - Rumia (4) Wybrałam i zarezerwowałam już kościół (nareszcie!). Teraz szukam jakiejś... Karolina 28 POMOCY fryzjerka i makijazystka (3) Witam Chciałabym prosić namiary na fryzjerke i wizażystke która przyjeżdża... Asiunia
co powiecie o hotelu Dal? (2) Hej!Mam pytanie czy ktoś coś wie o hotelu Dal kolo Jelitowskiego Dworu? Czy... Dota kosmetyczka (7) Dziewczyny, czy możecie polecić dobrą kosmetyczkę?? Mieszkam w Trójmieście od... anulka Czy ktoś miał na weselu zespół MALIBU LATINO? (14) Poproszę o opinie na ich temat jak grają, prowadzą wesele? Może ktoświdział... madzias 3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz (1) czy jest ktoś z tej samej daty i tej samej parafii greta TBC z Ujeściska, foto + video (3) Czy ktoś korzystał może z ich usług ??? Jaką macie opinie? Illatanka Starogard Gd. (1) Mam pytanko: czy jest moze na tym forum ktos kto bierze slub w Starogardzie? Wrzesniowa kupie suknia Cannes św. Patryk (7) Jestem z Gdańska. Czy ktos ma może do sprzedania suknie cannes z kolekcji św... Danuska 27.05.06 kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (1) Bierzemy ślub 27 maja w kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. Czy... Illatanka Restauracja Św. Huberta (3) Czy byliście kiedyś na imprezie organizowanej w "Resturacji Św. Huberta" (ul.... Zielona Oliwski Dwór (52) Oliwski Dwór!!! Piszcie swoje opinie alice13 Jak nie limuzyna i nie staroć to czym do ślubu? (23) chciałabym jechać do ślubu czymś naprawdę wystrzałowym, czy macie pomysł na... beata81 nauki w Kościele na "Czarnej "??? (9) ze swojej parafii dostaliśmy skierowanie na nauki własnie do Kościoła na... Kropka wypożyczenie naczyń i sztućców (2) Poszukję możliwości wypożyczenia naczy i sztućców. Może ktoś wie gdzie można... katarzynka 'Kaszubska Strzecha' w Goręczynie (2) Poszukuje kontaktu do 'Kaszubskiej Strzechy' w Goręczynie. Może być na maila:... graża kamerzysta/ fotograf (14) Wiem, że ten wątek poruszany był juz parę razy, ale brakuje mi konkretów.... Illatanka suknia ślubna-gdzie??? (6) Hej dziewczyny :) czy mozecie mi polecić jakies salony najlepiej w gdańsku -... anulala autokar do wynajęcie (7) czy ma ktoś namiary na firmę, która wynajmuje autokary na wesela monia24