fryzjer w Pruszcz Gd. (10) hej! Znacie moze jakiegos dobrego fryzjera w pruszczu, a takze makijazystke (... megi POLECAM NAUKI W OKRAGLAKU! (20) Dziewczyny polecam nauki w Kosciele NMP Krolowej Rozanca Swietego na... maga Zdjęcia sukni z Targów (3) Poszukuje zdjęcia sukni z Targów z salonu Marietty model z bezowym gorsetem i... Modern_Lady
slub cywilny zagranica (2) Czy ktos sie orientuje, czy slub cywilny wziety zagranica jest wazny w... asienka poszukuje dobrego fryzjera (2) Witam!! Poszukuję dobrego fryzjera do długich włósów, najlepiej żeby czesał... monia23 namiar na mmegi (2) jeśli ktoś ma kontakt do mmegi od makijażu, to poproszę :) annna 22 kwietnia jak przygotownia??? (7) Tak sobie myślę że już tylko 3 miesiące zostały.Jak ten czas leci...Napiszcie... atena1205 Ela z image (2) Witam wszystkie przyszle panny mlode Czy ktoras robiła włoski u Pani Eli z... Viktoria bez welonu (21) Czy króras z was nie zaklada welonu w dzien slubu? bo ja jednak nie chce.mam... gosiksz Zespół - pilnie poszukiwany (3) Czy macie może namiar na jakis fajny zespół, dzwoniłam już w kilka miejsc, no... mch do actiny? (3) Czytałam w wypowiedziach,ze do ślubu wypożyczałas wraz z męzem samochód PT... gosiksz szukam dobrego fotografa (8) chodzi mi głównie o zdjęcia w plenerze, możecie mi kogoś polecić greta studio fryzjerskie ROMA ? (22) Czy ktos moze cos powiedziec o tym salonie fryzjerskim znajduje sie w... Danuska Orkiestra (1) Poszukuje orkiestry nieduzej i niedrogiej na ostatnia sobote karnawalu.... asienka "Młyniec" (1) Hej, czy ktoś może miał wesele w "Młyńcu" - sali na Zaspie. Również czy ktoś... Przemek&Maja Wiza! prosze o namiary:) (2) Czesc Czy ma ktos namiary na slynna wize:) Potrzebuje makijazystke na 28... Viktoria KTO 10.06.2006 :) (33) DZIEWCZYNY CO MACIE JUŻ ZAŁATWIONE? TEN CZAS TAK SZYBKO LECI, JA Z MIOM... jastina 7 październik (3) Czy któs ślubuje 7 paździrnika w Matemblewie??? Ewita13 odkupię buty slubne (1) Chciałabym odkupić buty ślubne, uzywane TYLKO RAZ moze zostały wam, moje... beata81 Lokal (1) Witam po raz pierwszy:-) Mam małe a może duże pytanko. Czy ktoś mógłby mi... gonia