JAKI STRÓJ DLA ŚWIADKOWEJ? (8) Dziewczyny,poradzcie proszę jak powinna byc ubrana świadkowa-czy może być... alicja23 potrzebny nr tel!!!!!!! (9) Czy ktos z was ma moze nr tel do Parafii Najswietrzego Serca Jezusowego na... olenka i wiktor wolny termin (1) jeśli byłby ktoś zainteresowany to 19 sierpnia jest wolny termin w "Oleńce" w... aneczkal
Kto slubuje 23 wrzesnia 2006?? (3) Jestem ciekawa czy jest ktos na forum kto slubuje tego dnia co ja???... miikka Zespół Sound City Band?? (8) Cześć wszystkim. Czy grał u kogoś z Was ten zespól? Jestesmy w trakcie... Liliana Wesele w Atlantiku w Wejherowie (15) Hej wszystkim! Mam pytanko czy ktoś z Was miał wesele w sali bankietowej... Agnes Osmar Latino (1) Czy mogłabym prosić was o namiary na zespół Osmar Latino Band??oraz o... nataly Fryzjer (1) hej, wiem że było już sporo informacji na ten temat, ale jeśli znacie jakąś... greta RÓŻA WIATRÓW (18) Poszukuje zdjęć "sali bursztynowej" i mam pytanko: czy tam wystrój sali... darusia Nie zapominajmy o Panu Młodym! ;-) (5) "Wszędzie tylko te kobietki, gdzie są jakieś porady dla facetów? Oni też... nikitta23 Poszukuję orkiestry i fotografa na 26.08.06 (4) Poszukujemy orkiestry max 2-3 osobowej oraz dobrego fotografa na plener i do... madzik 27 maj 2006 św. Ignacy (5) Czesc Wam, czy ktoś w tej sali slubuje równieżw tym kościele na Orunii?... nacia Slub W kościele Sw. Brygidy (11) czesc, czy któras z Was ślubowała w kościele Sw Brygidy na starym mieście?... magberry a kto jutro ? (1) A czy ktoś tez jutro ślubuje?:-) taw fryzjer (16) Czy ktoś może mi polecić fryzjera który pomoże dobrać odpowiednią fryzurkę... Anna1 do margaretki (8) wiem że miałaś przyjęcie weselne w Koleczkowie w DAJAKu, czy możesz coś... chinka Kok czy rozpuszczone (31) Zastanawiam sie ile z was decyduje sie na upięcie koka w ten szczególny dzień? gwisia Kiedy kupić suknię ślubną (14) jak myślicie ile wcześniej kupić sukienke monia24 do: daga (8) Witam, czytala, ze organizujecie wesele na hipodromie. My wlasnie dzisaj tam... sweety suknie na targach (14) Hejka , zaczynam poszukiwania sukienki , czy ktoś mógłby mi powiedzieć co... Tigra