Matemblewo (1) Dziewuszkii!!!!!! Nikt nie ślubuje 7 paździrnika w Matemblewie????????? Ewita13 zespół alibi (1) Hej;))) czy u którejś z Was grał zespół Alibi z Człuchowa?? Jak... anulka POSZUKUJĘ ZESPOŁU NA 16 WRZEŚNIA (7) Witam, czy ktoś ma do polecenia jakiś dobry zespół muzyczny. Wiem, że były... darusia
Odkupię sukienkę 38/40/175 (12) Szukam sukienki w rozmiarze 38/40/ 175 cm/biust C, Najchętniej dwuczęściową z... izka25 szukam sali (3) Niedlugo zamierzamy sie pobrać.Niestety znalezienie sali nie jest takie... Agusia Zespól SUPRA- namiary proszę!!! (3) potrzebuje namiary na ten zespol. Moze maja jakas strone internetowa zeby... sarenka24 butki ślubne (15) Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś fajny sklep z butami ślubnymi???... anulka kilka fotek makijaży (21) pytałyscie mnie wiele razy o przykładowe makijaże jakie wykonuję...oto kilka... mmegi Wiązanki (14) Witam ponownie:) Potrzebuję pomysłu na ładna wiązankę - raczej nie zwisającą... agga Co moge pozyczyc od innej osoby??? (8) Moja swiadkowa - jest mezatka- chce mi pozyczyc swoj welon i bizuterie? Czy... Danuska Kościół na Świętojańskiej (6) Czy ktoś ma może namiar na ten kościół, chodzi mi o tel. do biura... Rina czy ktos widzial tą suknię???:) (8) Dziewczyny,czy widziałyście gdzieą w trojmiescie tą suknie:... aniania SALINO Ktoś coś wie na ten temat? (7) Prosze o opinie.... Gospoda Ostoja Łowców w Stadninie koni Siwa pozdrawiam i... macmar FRYZJER- Nie salon a prywatnie mozecie polecic?? (12) czesc dziewczyny:)slub juz bralam jakis czas temu ale szykuje sie na... iwka:) szczęśliwa mężatka:-) (14) Już po ślubie... 31 grudnia o godz 14 złożyliśmy sobie przysiege w USC w... slonko Villa Uphagena - prosze o opinie (1) Witam, moge prosic o z pierwszej reki/lub uslyszane opinie na temat tej... PT darmowa fryzura próbna:) (2) bardzo dobra fryzjerka z salonu goldwell z ETC na Zaspie szuka modelki z... mmegi Mowa dla rodziców przed rozpoczęciem przyjęcia (22) Błagam o przykłady mowy dla rodziców przed rozpoczęciem przyjęcia proszę... kasiulek1981 Czterolistna Koniczyna, Tequila - prosba o opinie (12) Witam:) Czy mozecie powiedziec mi cos wiecej na temat zespolow Czterolistna... madziak 29 kwietnia (14) Tak czytam i czytam, ale nie znalazłam wątku, kto slubuje i gdzie 29 kwietnia?! moncia