spowiedź (6) mam problem z księdzem. Chodzi o to że na kartce od spowiedzi ksiądz tylko... jolciak Wesele (11) Witam, Znacie moze jeszcze jakies miejsca w 3miescie które za wesele licza... Ssylwia typujemy najlepszy lokal (11) :) moje drogie i moi drodzy poprosze o wasze typy ;) w kategorii najlepszy... amsta
zarezerwowalam sale:) (7) Udalo mi sie zarezerwowac na 17 czerwca sale w Villi Evie;) No bylam pod... MadziaK Hotel Opera (9) Witam, czy macie może jakieś opinie o tym hotelu? Słyszałam na razie tylko... Ave Majowe pary :) (11) Witam, czy sa na sali jakieś majowe pary?? jak wasze przygotowania??? anulala makijaz u mmegi (18) czesc.czy robila ktoras z was makijaz u mmegi?macie moze jakies fotki? bb23 Dekoracja kościoła (5) Czy macie może jakieś zdjęcia dekoracji kościoła? Bierzemy ślub w Św.... Pumka co wybrac??? (13) wesele w fajnym miejscu Czy wesele z super zarciem?? Ssylwia slub 27 maj w św. Ignacym (1) wiatm szukam pary która ma slub w sw. Ignacym 27 maja 2006 roku przed 16 albo... nacia szycie sukni (9) chciałabym uszyć sobie sukienkę, czy ktoś z Was zna namiary na jakiąś dobrą... A&S Makijaże. (1) Wklejam dla Was link do stronki instruktażowej Diora pokazującą jak nakładać... tulla w 2007 (16) witam :) czy ktoś może ślubuje w 2007?chcieliśmy w tym roku ale niestety już... amsta suknie do cywilnego (13) Macie jakieś propozycje- mile widziane zdjecia albo namiary na wyporzyczalnie. kacha FRYZJER- do DOMU!!!!! (27) Dziewczyny, po raz kolejny potrzebuję Waszej pomocy:) Otóż bezskutecznie... agga Admirał w Pucku (3) Witam czy ktoś kiedykolwiek bawił się na jakiejś imprezie w hotelu Admiral i... Kropka3103 kwiaciarnia Alhambra (3) Czy ktoś kupował bukiety albo korzystał z usług tej kwiaciarni? gosia23 zespół GOLD nowe (1) zespół GOLD- ktoś słyszał moze? gosik Sala do wynajecia (7) Witam Jestem na poczatku tematu przygotowan do wesela. Zastanawiamy sie nad... puLa wesele w Kolibie (1) Kto bawił się na weselu w Kolibie na plaży między Gdynią a Sopotem? ALK