ślub w Boże Narodzenie (14) Witam Panie! Wychodze za mąż za 3 tygodnie, 25 grudnia i jestem przerażona.... iva spowiedź (14) gdzie w trójmieście w miare w centurm w weekend można sie wyspowiadać??.... Maggi jaki cien???? poradzcie prosze ! (8) Dziewczyny poradzcie, makijaz slubny chcialabym zrobic sobie sama ale cienie... Danuska
oprawa ślubu cywilnego (2) dziewczyny macie jakieś pomysły moze namiary na muzyków ipt smyk ile wczesniej makijaz probny (4) jak w temacie.ile czasu przed slubem szlyscie na makijaz probny? kropek Kolorystyka dekoracji (7) Mam pytanko!! Jakich kolorów użyć aby ożywić sale(balony itp.) Nie chce zeby... Niuniusiek chór/zespół kościelny (13) Witam wszystkich i o radę pytam :-) - poszukuję zespołu bądź chóru który by... kajka26 kasowanie (3) Na początku denerwowałam się tak jak większość z Was,że na forum niektórzy... Lamia orkiestra CRAZY (7) czy słyszał ktoś coś o tej orkiestrze?? może byli u kogoś na weselu?? proszę... mateusz dowóz na/z wesela (13) czy znacie jakies tanie sposoby na dowoz gosci najpierw na wesele z kosciola... pstryki księża a ślub cywilny (11) Nasuneło mi się na myśl takie pytanie: Jak księża traktują osoby, które mają... gamrep samochod do ślubu (3) Poszukuje starej "warszawy" samochodu do ślubu. gosiap Nasze"KOCHANE" tesciowe. (39) Postanowilam zrobic nowy watek o naszych "super" tesciowach. To moz ja... aaggaa no i mam problem... (27) zarezerwowałam sobie salę w lipcu, był to jedyny termin (20 maj) w tym... Anusia*** Lokale (4) Prosze o wszystkie mozliwe lokale w chwaszczynie ;) czyli orchidea, gosia,... Niuniusiek Malibu and Grupa Tequila (4) Witam. Jestem po tzw. gościnnym występie z zespołem Malibu (Piotr sax z... tequila1976 Biały Dworek/Kniaź - UWAGA!!! (2) Zamówiliśmy Sylwestra z "Białym Dworku", pani nas zapisała i było wszytsko... monika1 podziekowania dla rodzicow (5) Zamierzam kupic dwa "podziekowania" (wyglada jak otwarta ksiazka) i... Danuska "Księgi Nikity" (38) Witam Panie i garstkę Panów. Jeszcze nigdy nie udzielałem się na tym forum... Jędrzej Ksiega gosci (2) Czy ktoś wie co zawiera taka ksiega?? wiem ze menu na pewno nom i ze wpsuja... Olgusia