dekoracje (2) Witajcie, mam do sprzedania 112 róż ręcznie robionych z krepiny. Są białe,... Vena Reverse Sound (2) Czy ktos zna ta orkiestre - prosze o opinie ;) dziekuje Ps byc moze cos... asienka O.W. Górnik (2) organizował ktoś tam wesele? a może ktoś słyszał?dodam że jest to w Kątach... oliwka27
Katedra czy kościół świetego Bernarda? (12) Jak w temacie ;) co byscie wybrali? Podobaja nam sie obydwa koscioly i nie... Moniś KLAUN POTRZEBNY (9) Poszukuje kogoś, kto organizuje zabawy dla dzieci i pracuje w stroju klauna.... avanti dodatki do sukni (1) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka WESOŁYCH ŚWIĄT (2) Drodzy forumowicze, z okazji zblizajacych się Świąt Bozego Narodzenia, życze... ds futerko do sukienki (5) szukam futerka do sukienki w kolorze kremowym, czy ktoś ma może do sprzedania?? Maggi restauracja myśliwska na jaskowej dolinie (9) kto cos słyszał o tej restauracji mar fryzury sylwestrowe (2) Tak się złożyło, że w tym roku pierwszy raz idę na taki bal sylwestrowy z... cytrynka Tytul piosenki. (3) Czy ktos zna tytul i wykonawce piosenki, ktorej refren zaczyna sie od slow:... aaggaa "DIAMENT" (10) CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O TYM ZESPOLE Z ŻUKOWA? CO SĄDZICIE? czarna ustrojenie samochodu (17) Witam, zastanawiam się jak przystroić samochód do ślubu, czy samemu coś... katia zespół CRAZY (1) czy mił ktoś ten zespół na weselu lub był na takim weselu gdzie rali??pozdrawiam mateusz pytania o sale weselna (7) jestem na etapie poszukiwania sali.... i jedynie moge narazie zdobywac... asienka Pozdrawiam wszyskich serdecznie (3) Mikołaj już był (mam nadzieje że u wszystkich) świeta tuż tuż, życzę... DAS ja też mam problem :( (37) Wiem ze wiele osób miało podobne problemy... ale nie wiem co mam o tym juz... ........... :( hotel pielęgniarek na Zaspie? (14) czy ktoś coś wie może na temat tego miejsca??bedę wdzięczna za każde info,... Adulek odstapie termin na biala limuzyne (4) Hejka. Dzis podpisalam umowe na wynajecie przepieknej czarnej limuzyny - nowy... Danuska kiedy sesja fotograficzna? (9) Moim dylematem jest sejsa fotograficzna, a dokladnie kiedy ja najlepiej... asienka