Jak to jest z błogosławieństwem? (5) Mam mały dylemat. Biorę tylko ślub cywilny, czy musze mieć błogosławieństwo?... beata81 zyczenia/wierszyk na Mikołajki (1) dziewczynki, ratujcie, potrzebuje szybciutko jakichs fajnych zyczonek lub... ewulka Giełda kwiatowa (6) Czy ktoś z Was sie orientuje czy w soboty jeszcz czynna gielda kwiatowa?? I... Tusia
gdzie w podroz poslubna? (64) Gdzie wybieracie sie w podroz poslubna? Pochwalcie sie :-)) . Ja jeszcze nie... melania KIEDY JEST OSTATNI DZWONEK" NA WYBÓR ŚWIADKÓW? (2) W sierpniu 2006 "ślubuję" i zastanawiam sie czy juz jest pora na wybranie... madzik Do: Slonko!!! (1) Wejdź na swój wątek Slonko. Eustomka WIĄZANKI ŚLUBNE (3) Czy ktoś z Was zna może jakąś ciekawą stronkę, na której mogłabym znależć... Justynka fryzjer na dlugie wlosy (3) Wczesniej juz wielokrotnie bylo o fryzjerach, ale nikt nic nie mowil na... Danuska zespol (12) Witam wszystkich ktorzy mieli juz slub ewentualnie beda mieli w najblizszym... igo licencja z parafii i zapowiedzi-ile sie placi? (10) czy ktos wie? prosze odpiszcie. bede zlatwiac licencje ze swojej parafii, bo... roma Jak to jest?? (9) Ostatnio dowiedziałam sie, ze tam gdzie mamy miec wesele czyli w Oleńce cena... Kamiś Orkiestra Marynarki Wojennej? (19) Dziewczyny! Czy któraś z was orientuje się jak sprawuje sięna weselu... dziubas pstrong orkiestra (6) Witam, poszukuje namiarów na pstrong orkiestre ? gosiap Co sądzicie o restauracji meta w sopocie? (2) Jak w temacie.... Jest tam tanio bo ok 100 zł za osobe ale ta sala jakos... Picuip jak umiescic zdjecie (11) Witam. Mam prośbę,chciałabym umieścić zdjęcie swojej sukienki w ogłoszeniach... magda02 do dziubas (1) Przeczytałam na forum, ze masz zarezerwowaną orkiestrę z MW, to znaczy panów... gosiap dj Piotr (7) Hej czy ktoś może coś powiedzieć o dj Piotrze Kirumin? Bo my się... stonka Tort weselny (5) Czy ktoś może mi polecić cukiernie, która robi dobre torty i ciasta? Anna1 kto szuka sali na 100 lub wiecej osob? (3) ktos kiedys szukal sali na 100 czy wiecej osob, znalazlam numer tel. wiec jak... Danuska do Scully&M (4) napisz prosze cos wiecej o tej delegacji z parafii, bardzo mnie to... roma