rekolekcje przed slubem (4) Witajcie!Slub to dla mnie przede wszystkim wydarzenie duchowe.Cchcialabym sie... moniap CZY KTOŚ MIAŁ ( ALBO MIEĆ BĘDZIE ) WESELE W TEQUILI ? (2) Witam, mam pytanko : czy ktos mial ( lub miec bedzie ) wesele w Tequili ?... agnieszka06 jak wszyscy to i ja;) sprzedam suknie... (5) bralam slub 3 i pol miesiaca temu i mam do sprzedania suknie slubna z... mmegi
Samochód mustang-ktoś wie gdzie wypozyczyć??? (1) hej,szukam kogoś,kto miałby do wypozyczenia samochód mustang.Nie wiem czy w... alusia23 dwor prawdzica i palac w Leznie (9) Czy ktos byl w "Dworze Parwdzica" albo w Palacu w Leznie? bede wdzieczna za... asienka kto jedzie w limuzynie... (3) hejka, mam pytanko, moze ktos z was wie kto jedzie po slubie razem z para... Danuska macie jakiś pomysł na french ślubny? (17) mam ochotę na coś niebanalnego beata81 Sprzedam NOWĄ suknie (5) Witam Mam do sprzedania nową suknię ślubną ecru za 690zł. Czy ktoś jest... lanetti Suknia Agory (5) Czy w gdzieś w trójmieście można dostać suknie firmy Agora? pozdrawiam gosia23 KTO MA ŚLUB W LIPCU 2006??? (32) KTO STAJE NA ŚLUBNYM KOBIERCU W LIPCU 2006???? lov&e co jeszcze jest potrzebne do ślubu? (9) czy o czymś zapomniałam ?? czy to wszystko, co musze załatwić? 1. ślub 2.... beata81 Kto bierze slub we wrzesniu 2006? (9) Jestem ciekawa jak Wasze przygotowania;) My slubujemy 9go wrzesnia w Sopocie... habibi29 ile zapowiedzi-ile slub w nie swojej parafii? (1) pewnie ten temat juz sie przewijal, ale zapytam: prosze powiedzci!!! biore... roma odwieczny dylemat:wypozyczyc czy szyc? (21) Dziewczyny pomóżcie!mam w czerwcu ślub i zaczynam się już denerwować, bo nie... tereska Salon Beauty- jakie wrażenia ze współpracy? (19) Dominika81 nieźle mnie nastraszyła, że salon nie jest zbyt solidny, a ja mam... beata81 MUSTANGI W TRÓJMIEŚCIE??? (1) mojemu narzeczonemu marzy się mustang,który powiezie nas do ślubu...Macie... alusia23 Poszukuję sali na ok 70 osób w trojmieście i okolicach. (3) hej,Proszę powiedzcie gdzie warto zrobić wesele.Poszukuję sali na 70 osób i... alusia23 BELFER w Sopocie na wesele? (9) Czy moze ktos wie cos o domu nauczyciela w sopocie w tak zwanym BELFERZE?Moze... katika krotki welon (4) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka Artystyczna biżuteria (2) A może ktoś chce kupić biżuterię artystyczną prosto od artysty plastyka .... kolcooka