proba (5) chcialem sprobowac wrzucic fotke... tylko bez zadnych zbednych komentarzy...... oo sesja zdjeciowa na gdanskiej starowce (27) Czy ktos mial sesje slubna na gdanskiej starowce? bardzo lubie to miejsce i... asienka wódka (1) witam serdecznie moge pomóc załatwić wódeczke każde ilości ze słowacji... mateusz
zespol na wesele (1) hej!sluchajcie. zna moze ktos grupe tequila? jak graja, jacy sa na weselach,... magi sprzedam buty (17) Dziewczyny, może któraś z Was będzie zainteresowana kupnem butów na ślub? Ma... Czigra Do tych którzy ślubowali w Katedrze Oliwskiej!! (22) Czy ktoś mógłby mi rozjaśnić tą cała akcje ze ślubem w Katedrze? Najpier... Kamiś Do Dekoratora (20) Chce pojechac do ślubu Wartburgiem 353 z 1971 r, czy takie auto należy... PHU "Chluśniem Bo Uśniem&qu Moja wymarozna sukienka- pod młotek (3) Cieżko mi to przychodzi .... ale sprzedam moją wymarzoną sukienkę. Suknia... Tusia ŚWIADKOWIE (4) Czy orientujecie się co należy do obowiązków świadków? czarna salon agnes w Gdyni- opinie (5) Podzielcie sie dziewczyny tym co wiecie o tym salonie? Jak tam szycie,... Danuska srerny młyn na wesele? (7) Witam wszystkich :) Szukam miejsca na wesele dla około 50 osób.. (nic... katika Zespół Pstrong Orkiestra (2) Witajcie, pilnie potrzebuję jakiś namiar na ten zespół, wiem że taki wątek... Karolina28 Rok po! Może doradzić? (6) Hej! Ponad rok temu ja głównie przesiadywałam na tym forum i byłam tak samo... JK sprzedam kamizelkę z musznikiem (5) Dziewczyny, mam do sprzedania kamizelkę z musznikiem firmy Sunset Suits, w... Czigra ORCHIDEA (3) Czy ktoś (kto miał tam wesele) mógłby mi podesłać parę zdjęć z Orchidei?... Abra Problemy z cerą!!Pomocy (4) No właśnie, zawsze służycie poradami, to może tutaj też coś poradzicie.... Rina dodatki do sukni (1) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka służę wskazówkami (28) Jako, że ja bardzo dużo skorzystałam na radach osób zamieszczających na... niutka Sesja w oliwskim zoo (4) Checmy miec sesje zdjeciowa w oliwskim zoo ale i nie tylko ;) zalezy nam na... Kaiorka Scully&M dzieki za info,odezwij sie jeszcze! (3) dzieki! jestescie dla mnie skarbnica wiedzy, o jakiej nikt mnie wczesniej nie... roma