mari band...??? (1) Witam serdecznie, mamy niemały problem, może ktoś mi pomoże, mamy do wyboru 2... Jastina bryczka..??? (2) Witam serdecznie, czy ktoś wie i ma jaki kolwiek namiar na bryczke w... Jastina wesele w "Czterech porach roku" (1) Kto organizował wesele w Straszynie w Czterech porach roku?? Prosze o szczere... Sasza
Kto zna jakiś zespół oprócz tych 2 czy 3 o których ciągle tu czytam??? (37) Może ktoś zna jakieś fajne zespoły oprócz tych, o których na okrągło czyta... thomas Ku przestrodze... (1) Właśnie przeczytałam wiadomość na WP...... Agatha kto z was studiował/studiuje marketing?(MSU,UG) (8) Wiem ze pytanie jest spoza dziedziny wesela i slubu ale laczy sie w moim... slonko Dworek Św.Antoniego (1) Witam! Byłam wczoraj w Dworku Św.Antoniego w Sławutowie.Bardzo urocze... atena1205 proba... (13) salema Hotel Północny na zakopiańskiej (5) Bede tam miał wesele w czercu 2006. jest super i w miare tanio. Polecam. Garos czy ktoś słyszał, wie o (11) czy ktoś wie coś o ślubie cywilnyn tzn: czy można namówić Panią urzędniczkę... ysa czym dostarczyc gosci na wesel?? (2) Czym najlepiej jest dostarczyc gości na wesele. Zastanawiam sie nad autobusem... monixa Creato? (3) Co sądzicie na temat tego salonu sukien?, na ich stronie internetowej mi... gosiap rozbijanie butelek (6) dziewczyny prosze powiedźcie mi o co chodzi z tym rozbijaniem butelek dzień... BeataB13 Panny Młode 2007 (38) wpisujcie się > suknie slubna kupie. roz. 42/44 (1) Kupie suknie slubną. Rozmiar 42/44. nie musi byc koniecznie z gorsetem. Do... monixa SALINO czy MAGNAT??? POMOCY !!!!! (4) pomozcie w wyborze sali..... plizzzz ostoja mysliwska w salinie czy dwor... macmar Jaki zaspol????:( (3) Witajcie Kochane!szukam jakiegos dobrego zespolu godnego polecenia!!!Czekam... Viki zespół (3) Czy ma ktos moze namiary na jakis zespol wykunujacy rowniez wduzej zcesci... slonko umowa weselna (15) Mam pytanko. Na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy, jeśli chodzi o... pinezka jak ktos szuka zespolu to polecam Malibu Latino !!! (1) Grali u nas na weselu 30 wrzesnia, bylo odlotowo !!! kontakt 501 146 665 kaska Kaska