Który kościół na Starówce (16) szukamy ladnego, niedużego kscioła, wesele bedzie w gdansku na starówce i... d a n a obiad w restauracji na 30osob-gdynia (4) szukam restauracji w gdyni,male przyjecie slubne na okolo 30 osob,... amelcia Sala na wesele na 45 osob w gadnsku niedrogo. na gwalt poszukuje. (10) Szukam sali na 45 osob gdzies w gdansku. wesele bedzie w grudniu a ja... monixa
w jakim wieku można dziecko zapisać na karate (3) Mam bardzo energicznego 5-latka, który chce uprawiać jakiś sport: biegać,... Gin Zaścianek w Chwaszczynie (8) Czy ktoś moze mi udzielic jakis informacji na temet knajpki Zaścianek na... andzia Zespol Quatron (5) Czy ktos zna albo slyszal zespol Quatron? madzia33 wesele w zlotym ulu/sopot? (1) Czy mial (lub ma zamiar miec) ktos z was wesele w zlotym ulu w sopocie? Ja... sweety Katedra (11) Skoro wam wszystkim tak bardzo przeszkadza siostra w biurze, zimno w... rozczarowany zaliczka czy zadatek? (2) hej wszystkim! jakis czas temu slyszalam ze po zerwaniu umowy a wplaceniu... Lenka-81 Wypieki weselne, ciasta, torty i opinie ... (1) Proponuje tanie i domowe wypieki smacznych ciast oraz tortow (pietrowych... Bernadka Fotki (13) Mam pytanie,jak wklejacie zdjęcia.Chciałabym się podzielić moimi Bzdziuch Kiedy płacicie za wesele? Przed czy po?? (22) Witajcie Forumowiczki:) Proszę napiszcie kiedy płacicie za restauracje, w... emi81 lista ślubujacych Forumowiczów 2005 i 2006 (3) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY’2005 Milena 19 luty... agusia1 pełnoletnośc świadków (6) Mam pytanie - czy świadkiem może by osoba, która w chwili zawierania... kbmt pytanie do Nysi:) (1) Witam! Własnie znalazłam w jednym z wątków, że miałaś mieć wesele w... dziubas dwór w bychowie (35) Witam! Czy ktos sie moze orientuje na ile osob mozna zrobic tam wesele i... martatymi Sukienki wieczorwe (8) no troche nie na temat, ale potrzebuje sukienki na po slubne przyjęcia z... UB zespół Pstrąg Orkiestra (5) Szukam opinie na temat tego zespołu Gosia 23 tawerna grecka? (1) Czy miał ktoś wesele w Tawernie Greckiej??? Bo my sie zastanawiamy nad... żabcia do emi81 (68) jak tam Wasze przygotowania?! bo my mamy w ten sam dzień a wydaje mi się, że... BeataB13