Prezent - pomocy (5) Drogie Forumki pomóżcie. Co kupić na prezent ślubny dla biorącej slub cywilny... Malwinka Slub cywilny nie w urzedzie (13) Witam forumowiczow, Wydaje mi sie ze kiedys juz pojawil sie taki watek, ale... Anulka ,,Srebny Młyn" (5) Bardzo interesuje mnie opinia na temat restauracji ,,Srebny Młyn"- dokładnie... kacha
Jak wyglada błogosławienstwo?? (12) Pytanie kieruje głównie do mezatek ale nie tylko ;) Powiedzcie mi prosze krok... Sikorka 7 menu dla orkiestry (47) Hej!!!! Mam takie pytanko......czy dla orkiestry musi być takie same menu jak... Anulka atelier diagonal 402 (9) jeśli ktoś posiada suknię firmy atelier diagonal model 402 (kolekcja 2005)... figa Majówki 2006 (9) No, drogie Majówki, proszę się ujawnić..:) Jak tam szykowanie się do ślubu i... Majala Super tanio- JUTRO!!! (1) SUPER TANIO!!!2 bilety za 400 zł ! WAWA-RZYM - WAWA SKY EUROPE wylot: 15.10 -... jasama walc angielski (40) Hej! Bardzo byśmy chcieli zatańczyć jako pierwszy taniec walca (jak się... edytka Macie już pomysł na dekoracje sali?? (3) Czesc wszystkim czy macie juz pomysł na dekoracje sali?? jak nie to mam... kasiaczek Lista dworków (2) Podaję listę dworków na stronie: http://www.zamki-palace.com/pomorskie.html Rina bierzmowanie (13) Z pewych wzgledow do dnia dzisiejszego nie bylam bierzmowana, chcialabym... atydek samozwaniec i już!!! (2) Koncert na weselu, czy to się podoba czy nie! Zapraszam! (wiadomość tylko na... tequila1976 zdjecia w plenerze (7) Zastanawiam sie, czy jest w Gdansku jakies inne miejsce poza parkiem... ja23 nazwiska dzieci (5) czy ktos sie moze orientowal, czy dzieci moga nosic 2 nazwiska, po obojgu... kaja czy ktoś zna Sopocka Scena Artystyczna Classic w Krzywym Domu na Monciaku? (4) słuchajcie byłam tam i superrrr sala !!!!!!!!!! polecam!!!! Madzioszka kto może polecić dobrego fryzjera(Gdańsk) (16) Jak w temacie.Jak wg was powinno sie wczesnie umawiac,zeby nie bylo za pozno... slonko Stronka z mnóstwem restauracji ;D (4) Może komuś się przyda! buzka..... Milunia Mieszkanie! (4) Nie jest to temat związany bezpośrednio z ślubem,ale pośrednio TAK i to... elle lisa ferrera sukienki ślubne (12) Czy któraś z Was kupowała suknię w tym salonie. Jestem ciekawa czy jesteście... malgoniek