do Eustomki (3) Kochana Eustomko - możesz jeszcze raz przesłać mi adres Waszej kwiaciarni -... BeataB13 PRZESTROGA!! UWAZAJCIE STRZEZCIE SIĘ!!!! (7) BŁAGAM UWAZAJCIE JESLI CHCECIE ORGANIZOWAC WESELNA IMPREZE W GDAŃSKU NA UL.... asiula77 "Zaścianek" w Chwaszczynie??? (3) Czy ktoś ma jakieś informacje nt. "Zaścianka"? Chcę mieć tam wesele ale nie... unplushak
Vena i Michał - opis i parę fotek (21) Witajcie, Forumki! Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy z podróży poślubnej... Vena fajny zespol na msze slubna (2) czesc wszystkim polecam super spiewajacy zespol na oprawe mszy slubnej... Mila ogłoszenie (1) mam pytanie: od kilku dni wpisuje ogłoszenie o sprzedazy sukni ślubnej w... kk Szukam zespołu, ale z nie dużym składem (10) bo sala nie duża. Proszę o jakieś kontakty. najlepiej gdyby był to zespół dwu... justyś kasa i kościół (11) Zastanawia mnie jedno.Slyszalam ze w kosciolku gdzie chcemy sie pobrac daje... slonko gdzie kupić SUKNIĘ (33) Pomóżcie dziewczyny, Mieszkam za granicą i zbieram wszystkie potrzebna... ysa a czy wiecie gdzie mozna kupić sukienki La Sposa? (1) oczywiście chodzi mi o trojmiasto, bo wiem, ze w Warszawie, w Poznaniu, Łodzi... Anusia*** gdzie kupić Demetrios? (5) Czy ktoś wie w jakim salonie (poza LF) dostanę suknie Demetrios? Chciałabym... aurelka zukam bardzo dobrej orkiestry! (25) Witam, Proszę pomóżcie, szukam dobrej orkiestryna wesele. Proszę,... Nutka! Wesele w Faltomie...UWAGA (2) Jeszcze niedawno planowaliśmy wesele w Faltomie,mięliśmy już nawet zaliczkę... ivet Kozi Gród - odradzam (1) czesc wszystkim, pisze na goraco po nieprzyjemnych doswiadczeniach z tym... martys zaswiadczenie o kursie przedmalzenskim z liceum (2) kto wie jak to jest??? mialam w liceum na religii taki kurs ,moj facet tez,... amelcia paznokcie w Wejherowie (4) napiszcie gdzie można zrobić piękne paznokcie akrylowe w Wejherowie, bo jakoś... catrihna gdzie kupić buty do ślubu(panna młoda) (33) Szukam butów do slubu,białych ktore mialabym jednoczesnie teraz na cywilny... slonko LaSposa i Cosmobella (25) hej kochane, nie wiedziec gdzie mozna w 3miescie znalezc suknie LaSposy i... Lenka-81 Krawcowa w Gdańsku (13) Dziewczyny!1 szukam dobrej krawcowej w Gdańsku, zależy mi na tym aby ładnie i... Adulek ślub sierpień 2007 (17) Mam pytanie, czy już rezerwować salę na sierpień 2007. Żeby potem nie było za... bdb