PECH (14) Czy ktoras z Was slyszala o tym,ze jak sie wczesniej kupi sukienke - to... agnieszka06 zaproszenia ślubne (5) gdzie zaproszenia ślubne w trójmieście w miare tanie?? Maggi Makijaż ślubny - mmegi (10) Dostałam dzisiaj maila od mmegi, makijażystki, o której już gdzieś czytałam... unplushak
Hotel Bartan w Sobieszewie (2) Czy ktoś słyszał coś o tym Hotelu, może był tam na weselu, lub planuje? Za... martatymi plebiscyt na najelpszy tort od Sowy lub Pellowskiego:) (39) zapraszam do oddawania glosow na torty z tych dwoch cuekirni, sama nie wiem... ostasia gdzie jest Kolegiata? (11) Czy ktoś wie, który kościół kryje się pod nazwą Kolegiata? No i gdzie się... aurelka Odstapie Katedre 24.06.2006 (1) Hej! Jak ktos ma ochote wziasc slub w Katedrze Oliwskiej 24 czerwca 2006... maga zespoj/DJ na impreze latino (12) chcemy zrobic wesele w stylu latino, czy ktos orientuje sie czy jest w... kaja forum dla mężatek (2) Kto zna adres tego forum dla mężatek, co forumki założyły? Vena Slub w Katedrze Oliwskiej 09.09.06 (1) Czy jest tu ktps kto ma Slub w katedrze Oliwskiej 09.09.06? My mamy termin na... sweety Po przeczytaniu opinii:Srebrny Młyn czy Restauracja Mysliwska? (5) Czy ktoś ma jakieś porównanie między Srebrnym Młynem a Restauracją Myśliwską? aleksad za ile tiul? (7) czesc:) pamietam dobrze, ze watek tiulu juz byl, ale teraz nie moge go... bde33xuw szukam zespołu na wesele 23 wrzesnia 2006 (2) Biorę ślub 23 wrzesnia 2006 - poszukuję profesjonalnego zespołu muzycznego.... Marta Staszewska Kupię koronkową sukienke (11) Kupię klasyczną sukienkę-najlepiej z dodatkiem koronki.Musi byc skromna,bo... moniap proba wklajania zdjec (10) http://img177.imageshack.us/img177/8617/40kn.th.jpg Proba FORMALNOSCI SLUBNE- cd ,formularz (1) zapomnialam dopisac adresu tego formularza! podaje teraz:... amelcia FORMALNOSCI SLUBNE-warto wiedziec! (1) witam dziewczynki! podaje wam adres strony, na ktorej znajdziecie duzo... amelcia Niedźwiadek i Gołuń (15) Czy ktoś może wie, czy organizują wesela w Hotelu Niedźwiadek oraz w Hotelu... Rina nauka tańca blisko Gdańska??? (6) Witam, chciałabym z moim przyszłym mężem dobrze wypaś w pierwszym tańcu, może... Jastina Srebrny Młyn (6) A co sądzicie na temat wesela w Srebrnym Młynie na Słowackiego? aleksad