Poszukuję sali na 300 osób... (10) Poszukuję sali, która pomieśli ok. 300 gości weselnych. Proszę o informację.... BraYan dodatki do sukni (1) hej mam do sprzedania krotki welon w kolorze ecru kami solistka poszukiwana (5) Czy ktoś ma naimiar do solistki operowej z Trójmiasta? Chciałabym żeby... aurelka
do Belle (5) znalazlam Twoj watek dotyczacy farbowania sukienki.... ale nie moze mi sie... Soltera wesele w Sopocie w trójmiejskim Parku Krajobrazowym (1) Serdecznie zapraszam do Sopotu. Ul. Wybickiego 48 na terenie Stadionu... www.metasopot.pl Bylo cudownie...relacja 6 sierpnia (42) Było cudownie, pięknie, wspaniale...chociaż padalo i nieźle nas "Ten" tam z... shella 31.12.2005:) (3) Witajcie:) W sylwestra bierzemy ślub cywilny.Bedzie to mala skromna... Sylwik Zespół do wynajęcia (2) Cześć, gramy od wielu lat i prowadzimy wesela na najwyższym poziomie.... max dance Za 2 dni ślub!!! (16) Jak ten czas szybko płynie... Pol roku temu zaręczyny a tu już niedługo... Marta i Tomasz Wesele w Zatoce/sopot (7) Mial albo byl ktos na weselu w Zatoce w Sopocie? My mamy tam wesele 09.09.06... sweety Wesele (17) Witam! Planujemy uroczystość na sierpień przyszlego roku, zastanawiam sie nad... Eliza zaproszenia slubne..... samemu czy... (15) Witam takie pytanko chcemy zrobic zaproszenia sami skladajace sie z 3-4 stron... macmar czy ktoś wie coś o ..... (10) sali weselnej w Kiełpinie "Gosia"?? Dziękuję za opinie Andzia zdjęcia na zaproszeniach (28) wpadłam na pomysł, że mogłabym na pierwszej stronie zaproszenia dać nasze... Anusia*** zaadoptujcie mnie!!! (10) Wychodze z maz 26 sierpnia przyszlego roku. Wasze forum jest fantastyczne,... Agnieszka24 pytanie odnosne swiadków na slubie (7) Chcialam sie zapytac bo jakos mi wylecialo z glowy z tego calego... gosiaczek1976 przystrojenie kościoła (2) Szukam po forum i nie znajduję żadnego wątka na temat strojenia kościoła na... anulka11221 Poszukuje kucharki (6) Witam Serdecznie Pilnie poszukuję kucharki na wesele? Czy ktoś może zna?... tunia213 Re:Organizacja wesela na własną rękę (5) Czesc dziewczyny! Mozecie mi podac jakies namiary na kucharki? Bardzo mi... Małgosia Wesele, restauracja. (14) Hej dziewczyny nie macie może namiarów na restauracje w której mogłabym... gwisia