12 sierpnia 2006 (13) Witam serdecznie przyszle panny mlode. Czy ktoras z was rowniez wybrala te... Rina zdjęcia + opis (65) dzień zapowiadał sie pięknie ...wpadające do pokoju promienie słońca... mmegi poproszę o radę (14) Czy u kogoś grał zespół "For sale"? Słyszałam dobre opinie ale dziś... marysia
Pilne! co o tym sadzicie?? (12) Witam wszystkich! Chcialam sie zapytac co sadzicie o Niebieskiej piosence?... Karolajna Paznokcie żelowe (4) Dziewczyny, słyszałyście a może korzystałyście z salonu "studio paznokcia"... Znajoma adam kazmierczak (4) Czy ktos ma adres mailowy Adama Kazmierczaka? Musialam sformatowac sytem i... yplocka Slub cywilny a pozniej koscielny (10) Czy ktos moze mi powiedziec jak to wyglada? Planuje slub cywilny w maju a... Karolka ORCHIDEA (10) Witajcie! Od 23.09.2005 r. jestem mezatka, a slub bralam w kosciolku w... Marza obrączki (26) Chciałabym kupić gotowe obrączki lub zrobić je na zamówienie. Interesują mnie... aurelka Krótka sukienka (20) Witam! Chciałabym poruszyć jeszcze jeden wątek: krótkich sukienek na ślub.... unplushak dekoracje.. (13) Kochani forumowicze...chciałaby się Was zapytać czy znacie moze adresy... aneczkal kurs przedmałżeński (2) Witam, czy ktoś może mi pradzić gdzie w Sopocie można zrobić kurs... anusia Moje zdjęcia ślubne - 27.08.2005 r. (36) Wkońcu udało mi się zmniejszyć zdjęcia i wrzucić na serwer. Nie jestem pewna... żaba zdjęcia cyfrowe (17) Dziewczyny, gdzie można wywołać dobrej jakości i za rozsądną cenę zdjęcia z... Zuzka Cukiernia ROMA (na Abrahama) - nie polecam !!! (16) Witam, my na weselu mielismy tort od Sowy, smakiem byl bardzo smaczny, jest... Jagusia Szeyker (1) Czy ktos slyszal o zespole Szeyker? Czy u kogos gral na wesleu? Jakies... Anulka wesele w Kłosowie (22) Poszukuję osób, które organizują wesele w sali w Kłosowie w 2006 r., bo może... oa KTO ŚLUBUJE 24 CZERWCA 2006 R. ? (19) Witam, ciekawa jestem, kto slubuje 24 czerwca 2006 roku ( tak jak ja:) ) ? agnieszka06 jaka bizuteria i bukiet przy sukience ecru ... (23) witajcie! Moze poradzice jaka bizuteria, i bukiet w jakiej kolorystyce... Soltera WIZA (żystka) (12) Witam! Czy ktoś z Was mże mi podać namiary na Wize? Pewnie już były gdzies,... agga