nauki, poradnictwo (8) Witam wszystkich, z pewnoscia ten wątek był poruszany, ale jesli mozna... gosiap krotki welon (1) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka Pytanie do Dori!!! (9) Mam pytanie do Dori: czy mogłabyś się podzielić info gdzie kupujesz papier i... unplushak
grupa a'propos (8) Czy ktokolwiek korzystał z usług fotografów z grupy A'propos? Jestem bardzo... aurelka decyzja zapadla (4) witam Jakis czas temu prosilam o opinie na temat hotelu venus a dokladniej... dusia No i wybraliśmy (7) No i zapadła decyzja ślubujemy w październiku 2006 chcieliśmy we wrześniu... Gosia 23 UWAGA Godding (1) Nie wiem, czy się orientujecie ale ta knajpka nie działa zgodnie z prawem i... spinka Holiday Inn (10) Czy ktoś organizował lub był na weselu w Holiday Inn. Bierzemy pod uwagę... aurelka Kamila i Michał (75) http://img233.imageshack.us/img233/7688/kamilamichal3ux.th.jpg K_i_M Gorset. (4) Poproszę o opinie. W sprawiesukni ślubnej, a dokładniej: gorsetu. Czy lepszy... gwisia Kupię białą suknię z koronkowymi rękawami (3) Kupię białą suknię z koronkowymi rękawami dołączonymi do sukni, bez trenu,... kbmt proszę o rady odnośnie trenu (8) Mam dylemat. Nie wiem czy brać tren czy nie. Zamówiłam suknię ślubną.... aurelka uzywane suknie (33) Polecam zakup sukni uzywanej bo wychodzi to duzo taniej. Zamiast wydać na... rene buty, pomocy (29) dziewczyny poradźcie, nie lubię butów na obcasie, za każdym razem kończy się... Lamia Protokół przedślubny (3) Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć pełny tekst protokołu przedślubnego?... unplushak Lokal na 60- 160 osób polecam (10) witajcie . Mogę polecić bardzo elegancki lokal we Władysławowie. Są tam aż 3... Monn czy warto kupować suknie Agory? (28) Pytam bo ceny są nawet zbliżone do sukni bardziej znanych zagranicznych... aurelka dekoracja sali (4) Myślę już o dekoracji sali. Chciałabym sama wszystko zorganizować, oczwiście... Artemi Ośrodek w Łapinie (19) Witam. Mam pytanko odnośnie ośrodka wypoczynkowego w Łapinie. Byłam tam,... wioleta_78 SOKOŁÓWKA W STRASZYNIE??? (7) Witam serdecznie, mam pytanie miał ktoś może wesle w Straszynie w Sokołówce?... Jastina